PePe 0 Napisano Grudzień 17, 2014 Zapakowany :) Avatar też już adekwatny :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Grudzień 17, 2014 PePe :) dodatkowo ma drugie znaczenie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nikewid 0 Napisano Grudzień 17, 2014 zrób jakąś dziurę w kartonie co byś widział gdzie jedziesz :wink: padłem :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Całka Kamil Fester 0 Napisano Grudzień 20, 2014 z biżuterią, mam jeszcze czarny łańcuch Vortexa i czekam na czarną zębatkę Supersproxa i siedzisko Ducati Performance, nie założona jest równiez karbonawa osłona pompy wody i wachacza :) Pozdro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mikers 0 Napisano Grudzień 20, 2014 Elegancki:) Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Massive 0 Napisano Grudzień 20, 2014 Ładny, zastanawiałem sie nad remusem ale w końcu termi wybrałem, mimo dB killerów mózg boli po 1h latania :) iMassive Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nikewid 0 Napisano Grudzień 20, 2014 Ładny, zastanawiałem sie nad remusem ale w końcu termi wybrałem, mimo dB killerów mózg boli po 1h latania :) iMassive spuchnie będzie większy :D Ale ten remus wygląda ostro... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vince 0 Napisano Grudzień 20, 2014 Wygląda kozacko.... ale teraz ta czerń z obudowy sprzęgła od Duca bike gruzie mi się z czernią całości :( a Remus wygląda grubaśnie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miki72 1 Napisano Grudzień 21, 2014 :thumbup: dobra robota Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łukasz Walenczak Walec 0 Napisano Grudzień 21, 2014 Jak wszyscy to wszyscy. Eto maja maszyna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Motoricko 9 Napisano Grudzień 21, 2014 Jak wszyscy to wszyscy. Eto maja maszyna Na pierwszym zdjęciu się z tyłu fajny "diavel" wychyla :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Grudzień 21, 2014 Fajny :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DARc 22 Napisano Grudzień 21, 2014 (edytowany) z biżuterią, mam jeszcze czarny łańcuch Vortexa i czekam na czarną zębatkę Supersproxa i siedzisko Ducati Performance, nie założona jest równiez karbonawa osłona pompy wody i wachacza :) Pozdro https://docpoland.com/temat/10514-poka%C5%BC-swojego-diab%C5%82a/page-6#entry248168 A te czarne rury to gdzieś robiłeś czy to jakiś komplet z tłumikiem? Pięknie pasujący odcień. Gratuluję! Edytowano Grudzień 21, 2014 przez DARc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Grudzień 22, 2014 z biżuterią, mam jeszcze czarny łańcuch Vortexa i czekam na czarną zębatkę Supersproxa i siedzisko Ducati Performance, nie założona jest równiez karbonawa osłona pompy wody i wachacza :) Pozdro jakoś nie przepadam za diabłami, ale muszę przyznać, że ten robi robotę :thumbup: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Grudzień 25, 2014 Mały gwiazdkowy prezent sobie sprawiłem :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WuJot 0 Napisano Grudzień 25, 2014 Gorzko musiałeś być bardzo grzeczny w tym roku:) i mieć konkret choinkę, by zmieścić diavela pod spodem:) GRATULACJE, piękna sztuka:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
splonka 0 Napisano Grudzień 25, 2014 Pat - jeszce raz gratulacje - jest prze....... bisty :) dodatkowo super zgranie czasu dostarczenia. I ta kokarda ;) Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Grudzień 25, 2014 Co wchodzę do garażu to mam banana na twarzy :) a co będzie dopiero jak się sezon zacznie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
koziu 1 Napisano Grudzień 25, 2014 A jednak DIAVEL -GRATULACJE - Mikołaj chyba oszalał :roll: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miki 19 Napisano Grudzień 25, 2014 Gratulacje - czas stworzyć "Diavel Warsaw" - bo jest nas co raz więcej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mikers 0 Napisano Grudzień 25, 2014 Gratuluje Mikołaja :), piękna sztuka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miki72 1 Napisano Grudzień 25, 2014 (edytowany) Co wchodzę do garażu to mam banana na twarzy :) a co będzie dopiero jak się sezon zacznie :) co ? kłopoty.....ot co ! Dievelista z doświadczeniem BTW kupię jakieś Suszi w dobrej cenie.... :mrgreen: Edytowano Grudzień 25, 2014 przez miki72 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Grudzień 26, 2014 Miki juz czekam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Całka Kamil Fester 0 Napisano Grudzień 30, 2014 https://docpoland.com/temat/10514-poka%C5%BC-swojego-diab%C5%82a/page-6#entry248168 A te czarne rury to gdzieś robiłeś czy to jakiś komplet z tłumikiem? Pięknie pasujący odcień. Gratuluję! rurki robiłem w HiPeCo w Rzeszowie, szkiełkowanie i powłoka HPC 3. Polecam!!! Wyszło 450 pln. http://www.hipeco.com/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miki 19 Napisano Grudzień 30, 2014 to jest sama powłoka czy jeszcze na to lakier bezbarwny bo kolor nie wygląda jak matowy - może to efekt zdjęcia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach