Pablo 0 Napisano Czerwiec 26, 2011 Jeśli ktoś z szanownego grona słyszał o ładnym egzemplarzu Sportclassica, proszę o informację ;) z góry dziękuję, P. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Czerwiec 26, 2011 Pablo, podaj więcej szczegółów co do szukanego classica i budżet w jakim się poruszamy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Napisano Czerwiec 26, 2011 Pablo, podaj więcej szczegółów co do szukanego classica i budżet w jakim się poruszamy. szukam ładnego egzemplarza, bezwypadkowego, nie starszego niż 2007 r, kolor najchetniej czarny, ew. czerwony. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Czerwiec 26, 2011 nie starszego niż 2007 r Zdajesz sobie sprawę, że tym założeniem eliminujesz sobie suche sprzęgło - coś co moim subiektywnym zdaniem jest nieodłączną koniecznością w motocyklu retro typu sportsclassic? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
2wheels 0 Napisano Czerwiec 26, 2011 Jeśli ktoś z szanownego grona słyszał o ładnym egzemplarzu Sportclassica, proszę o informację ;) z góry dziękuję, P. Pablo na zlocie , był czarny sportclassic na sprzedaż , koleś ( ksywa Fazi ) jest kumplem mojego dobrego kumpla . Z tego co wiem nie był po dzwonie , miał jedyne słuszne do tego modelu wydechy zard , musiał byś tylko popracować na lakierem bo jest trochę zaniedbany ale poza tym wyglądał oki , miał chyba ok 24 tyś cenę z tego co kojarzę , jak chcesz to zdobędę tel . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Napisano Czerwiec 26, 2011 Jeśli ktoś z szanownego grona słyszał o ładnym egzemplarzu Sportclassica, proszę o informację ;) z góry dziękuję, P. Pablo na zlocie , był czarny sportclassic na sprzedaż , koleś ( ksywa Fazi ) jest kumplem mojego dobrego kumpla . Z tego co wiem nie był po dzwonie , miał jedyne słuszne do tego modelu wydechy zard , musiał byś tylko popracować na lakierem bo jest trochę zaniedbany ale poza tym wyglądał oki , miał chyba ok 24 tyś cenę z tego co kojarzę , jak chcesz to zdobędę tel . jeśli możesz zdobyć namiar, bardzo proszę ;) P. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Napisano Czerwiec 26, 2011 nie starszego niż 2007 r Zdajesz sobie sprawę, że tym założeniem eliminujesz sobie suche sprzęgło - coś co moim subiektywnym zdaniem jest nieodłączną koniecznością w motocyklu retro typu sportsclassic? Nie wiedzialem... :( Darek, jak będziesz miał na oku coś godnego polecenia, daj znać, rozważę każdą ofertę ;) P. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
2wheels 0 Napisano Czerwiec 26, 2011 Jeśli ktoś z szanownego grona słyszał o ładnym egzemplarzu Sportclassica, proszę o informację ;) z góry dziękuję, P. Pablo na zlocie , był czarny sportclassic na sprzedaż , koleś ( ksywa Fazi ) jest kumplem mojego dobrego kumpla . Z tego co wiem nie był po dzwonie , miał jedyne słuszne do tego modelu wydechy zard , musiał byś tylko popracować na lakierem bo jest trochę zaniedbany ale poza tym wyglądał oki , miał chyba ok 24 tyś cenę z tego co kojarzę , jak chcesz to zdobędę tel . jeśli możesz zdobyć namiar, bardzo proszę ;) P. numer bedziesz miał jutro a na dziś mozesz się juz ponapalać . znalazłem fotki sprzęta ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Napisano Czerwiec 26, 2011 bardzo dziękuję i czekam na numer telefonu ;) P. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
63waldi 0 Napisano Czerwiec 27, 2011 jest coś takiego w Poznaniu : http://otomoto.pl/ducati-sport-classic- ... 94245.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Napisano Czerwiec 27, 2011 jest coś takiego w Poznaniu :http://otomoto.pl/ducati-sport-classic- ... 94245.html dzięki za info, widziałem juz go na Allegro ;) P. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Domin 0 Napisano Czerwiec 27, 2011 bardzo dziękuję i czekam na numer telefonu ;) P. http://www.scigacz.pl/zdjecia/gallery/r ... y.jpg.html jedna cyfra tylko trochę nieczytelna ale na moje oko podobna jest do 6-tki ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Napisano Czerwiec 27, 2011 bardzo dziękuję i czekam na numer telefonu ;) P. http://www.scigacz.pl/zdjecia/gallery/r ... y.jpg.html jedna cyfra tylko trochę nieczytelna ale na moje oko podobna jest do 6-tki ;) Bóg Wam zaplać dobrzy ludzie ;) Już rozmawiałem z właścicielem, zobaczymy, co z tego wyniknie... ;) P. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Archie 0 Napisano Czerwiec 27, 2011 dawaj znaki jak transakcja:) nawet oryginalne kasztanowate oponki ma:) ten drugi chyba Anglik...hmm coś chyba nie tak z rama zbiorniczek, kolor na tyle, a i ten Termik jakis dziwny kolorek, w połowie jakby malunek?:) oponki zmienione ktoś troszku polatał na oryginałach już ale co czerwone to czerwone:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Napisano Czerwiec 27, 2011 dawaj znaki jak transakcja:) nawet oryginalne kasztanowate oponki ma:) ten drugi chyba Anglik...hmm coś chyba nie tak z rama zbiorniczek, kolor na tyle, a i ten Termik jakis dziwny kolorek, w połowie jakby malunek?:) oponki zmienione ktoś troszku polatał na oryginałach już ale co czerwone to czerwone:) Oczywiście, będę meldował na bieżąco, ale muszę poczekać kilka dni, do powrotu właściciela z zagranicy ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jaski_sm 0 Napisano Czerwiec 29, 2011 Zdaje się, że kiedyś spotkałem ten motocykl i właściciela. Motocykl nie należy do tych wychuchanych, które nie zjeżdżają z dywanu w salonie. Właściciel bardzo sympatyczny, a tu zdjęcia, które wtedy zrobiłem: Pozdrawiam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bernatowitz 0 Napisano Czerwiec 29, 2011 no ale co sprzedaje go..? wiesz coś na ten temat? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Napisano Czerwiec 29, 2011 Zdaje się, że kiedyś spotkałem ten motocykl i właściciela.Motocykl nie należy do tych wychuchanych, które nie zjeżdżają z dywanu w salonie. Właściciel bardzo sympatyczny, a tu zdjęcia, które wtedy zrobiłem: Pozdrawiam! Dzieki za informację, jestem z nim po "słowie", czakam aż wróci za kilka dni z wakacji... ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
77royal 0 Napisano Czerwiec 30, 2011 Oj tez mi sie te sportclassic podobają. Już raczej nie kupie więcej superbika na ulice bo ich miejsce jest na torze. Sportclassic to jest To :shock: !!! To będzie następca Dusi :D \ :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jaski_sm 0 Napisano Czerwiec 30, 2011 Generalnie Sport 1000, szczególnie w wersji Monoposto jest ponoć mniej wygodny od superbike'ów ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Napisano Czerwiec 30, 2011 Generalnie Sport 1000, szczególnie w wersji Monoposto jest ponoć mniej wygodny od superbike'ów ;) Nie bój żaby Halinka ;) trza być twardym, a nie miętkim... ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
77royal 0 Napisano Czerwiec 30, 2011 To nie o wygodę tu chodzi. . . Czego sie z resztą nie zrobi dla szczypty stylu z domieszką próżności a'la cafe racer.... Ja codziennie znosze piasek i muchy mna zebach byle by jechac w orzeszku.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jaski_sm 0 Napisano Czerwiec 30, 2011 Oj tak, styl Sporta 1000 jest zupełnie niezwykły 8-) Też uwielbiam takie klimaty, co widać po obrazku po lewej stronie tekstu :mrgreen: A tu reklamówka Pumy ze Sportem 1000 w rolach głównych: :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Archie 0 Napisano Lipiec 1, 2011 ja mam tego dziada od 4 lat bodajże i zadowolony :) ten czarny to PKS? a jeździ wg rozkładu?:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
desmo77 0 Napisano Lipiec 1, 2011 Parówka, Pablo chyba mnie zaraziliście nurtem Sportclassiców ... a Ci panowie mówią jeszcze w naszym języku :D esencja Riding & Coffee :mrgreen: Caffeeracery to jest to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach