Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
adam

Marchesini

Polecane posty

krl    0

To nie jest kuty stop aluminium to są felgi Forged Magnesium, tak twierdzi wystawiający aukcję wysłałem mail w tej sprawie ponieważ chciałem kupić te felgi do Multi, to pomyłka i przy następnym wystawieniu aukcji podobno zostanie poprawiona tak twierdzi allegrowicz. Wydało mi się to dziwne bo brakuje im charakterystycznych otworów na ramionach wokół otworu centralnego ale allegrowicz twierdzi że tak wskazuje waga. Muszę chyba sprawdzić to osobiście bo cena jest atrakcyjna :)

Powinno chyba być oznaczenie magnesium...?

Pozdr. J-999

Nie muszą być...jednak...czyli prawdopodobne magnesium...ale pytanie, czy pasują do Ducati???

hm... wydaje mi sie, ze to są felgi, które kiedyś jeździły w VFR800. Motocykl na takich felgach został sprzedany przez komis w Podkowie Leśnej (Motonita). Później się okazało, że jednak nie pasują do tego modelu, i jest jakiś problem z osiowością zębatek napędu, z uwagi na zastosowany adapter do montażu tylnej felgi. Nabywca motocykla oddał felgi a komis dokonał zwrotu części pieniędzy. Teraz widocznie same felgi trafiły do sprzedaży. Wydaje mi się, ze to te, a przynajmniej bardzo podobne.

Pozdrawiam

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.