karolaa 0 Napisano Lipiec 21, 2011 Witam, mam do sprzedania czapkę Ducati którą dostałam od chłopaka. Czapka jest nowa, z metka i hologramem, nie noszona. Oto link do niej: http://www.picturemerollin.com.au/index ... cts_id=629 czapka jest identyczna jak na zdjęciu, oczywiście czerwona. Cena: 100zł telefon.: 505 029 778 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piter748 0 Napisano Lipiec 21, 2011 A co na to chłopak? :shock: Wie o TYM??? :o Może będzie zawiedziony?? :? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karolaa 0 Napisano Lipiec 21, 2011 Spokojnie, chłopak wie. ;) Zresztą sam twierdzi, że lepiej tak niż ma leżeć bezużyteczna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mateuss 0 Napisano Lipiec 21, 2011 Starał się facet ... a tu proszę... sprzedam :) Dobrze, że moje Ducati w serwsie bo tak to bym wydał stówkę od razu... Biedny facet - miłość do Ducati odwzajemniona Hornetem?? :twisted: Karola... normalnie sentyment mnie wziął jak Janka klekota 999.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klekot999 29 Napisano Lipiec 22, 2011 Te... Mati odklekotuj się łodemnie, bo orczykem Cie przeżegnam i na pożegnanię poczęstuje szczałem z gumofilca :mrgreen: :lol: :crazy: :wave: Bo już pewnie były chłopak hahahahhahahha.. Peace :-)... J-999 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karolaa 0 Napisano Lipiec 22, 2011 oh od razu sentyment, to tylko czapka chlopaki spokojnie ;) mysle ze nasz zwiazek to jakos przetrwa, to taka próba sił :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mateuss 0 Napisano Lipiec 22, 2011 U nas tak zawsze - przyzwyczaj się :) Czapka ma magiczną moc... zrzucisz ją z 7 piętra i nic się jej nie stanie ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Lipiec 22, 2011 oh od razu sentyment, to tylko czapka chlopaki spokojnie ;) mysle ze nasz zwiazek to jakos przetrwa, to taka próba sił :P Mysle, że nie przetrwa! Czapka Ducati, hm.......to nie takie fiu-bździu, a czapka Ducati puma .....rany! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mateuss 0 Napisano Lipiec 22, 2011 A tak w ogóle - zapraszamy do powitalni, parę słów o sobie napisać wypada ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ducator 0 Napisano Lipiec 22, 2011 Kiedyś też byłęm w związku...z Hondą Hornet 600. I związek był udany :P oh od razu sentyment, to tylko czapka chlopaki spokojnie ;) mysle ze nasz zwiazek to jakos przetrwa, to taka próba sił :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klekot999 29 Napisano Lipiec 22, 2011 U nas tak zawsze - przyzwyczaj się :) "... a weźmy taką kurę, co przypomina osła...hmmm... ta, kura wcale nie przypomina osła!..." tia Desmowarioty... ale proszę licytować czapulkę koleżance, na czymkolwiek inszym od Ducati by się nie poruszała, ma wszakże dobre intencje, mile łechtając nasze Desmoego :mrgreen: Pozdr. J-999 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
franek 0 Napisano Lipiec 22, 2011 Niech sobie zrobi zdjęcia w czapce- pomyślimy :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Lipiec 22, 2011 Niech sobie zrobi zdjęcia w czapce- pomyślimy :mrgreen: Tylko w czapce :twisted: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ghostrider 0 Napisano Lipiec 22, 2011 Klekot niech sobie zrobi fotę.. on ma dopiero czapkę :mrgreen: hehe... a co do romansu z Hornetem to również miałem... tyle że z większym kalibrem bo 900... skończył się podczas drugiej jazdy na masce Forda Focusa... bez żalu z mojej strony... :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klekot999 29 Napisano Lipiec 22, 2011 Nooo moja czapka ma wszystkie czapulki świata pod sobą :mrgreen: :lol: ... aż taki jestem nieskromny :crazy: :wave: a co :lol: Peace! J-999 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KingRider 0 Napisano Lipiec 22, 2011 Żal mi czapki, z rąk do rąk, bo nie pasuje, nie chciana - bo Dukatowa i wstyd jeździć w niej na zloty Horneta ;-( Chłopaka serce pewnie rozdarte eh ;-) Przemyśl to jeszcze...... A najlepiej kup Ducati i problem będzie z głowy :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klekot999 29 Napisano Lipiec 22, 2011 Nooo...sprzedawaj hądę już.... Po Hornecie to musi być co najmniej 749, a jak naked M1000... Pozdr. J-999 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karolaa 0 Napisano Lipiec 22, 2011 hah no tak czyli nie to powinnam sprzedawać?;p czapka to dopiero poczatek? a skoro tu juz takie propozycje, to bez obaw, ja przyjme od was moto :) i wieksze i mniejsze i nawet 750, jesli hornet wam nie odpowiada;) a tak z innej beczki...moze ktos czapke chce kupic? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mateuss 0 Napisano Lipiec 22, 2011 czapkę ? jaką czapkę ?? :D U nas to normalne, nie przejmuj się ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach