wiktorgre 0 Napisano Lipiec 30, 2011 Witam Mam kilka pytań dotyczących motocykla Ducati 848 . Motocykl bardzo rzadki w PL . Przeglądając aukcje bardzo zdziwi mnie bardzo duża rozbierzność cen. Cena za 848 rozpoczyna się od 17 000 do 38 000 za ten sam rocznik i podobny przebieg , Proszę mi powiedzieć czy jest spowodowane . Link do aukcji http://otomoto.pl/ducati-848-M2751545.html Pozdrawiam Wiktor Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piter748 0 Napisano Lipiec 30, 2011 Ten link to oszust. Poza tym najpierw wymagamy przywitania w odpowiednim wątku :evil: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
topgear68 0 Napisano Lipiec 30, 2011 Jesli szukasz idealnej motocykl... Oszust dokładnie :x Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
77royal 0 Napisano Lipiec 30, 2011 Nie kupuj Ducati......... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiktorgre 0 Napisano Lipiec 30, 2011 Tylko proszę powiedzieć skąd wiecie ze jest to oszust ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misiek 0 Napisano Lipiec 30, 2011 Masz tylko kontakt mailowy, ładne odpowiedzi po angielsku lub łamaną "polszczyzną", do tego wpłać kasę na konto a ja wyśle motocykl, a sprzedaje bo już go nie potrzebuje ... po za tym poszukaj było kilka tematów na forum. Szukaj ogłoszeń z numerem kontaktowym i faktycznymi zdjęciami motocykla - proś o przesłanie dokładniejszych na maila itd... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klekot999 29 Napisano Lipiec 30, 2011 Ja to wiem po cenie motocykla...ot co... Pozdr. J-999 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MAZUR 0 Napisano Sierpień 4, 2011 Za 848 musisz położyć min 30 tys. no oczywiście zdarzają się okazje. Za coś po szlifie ok 25 tys. Ale i tak znając życie 5 klocków będzie do wkładu, zatem na jedno wyjdzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krasnal 0 Napisano Sierpień 4, 2011 Tylko proszę powiedzieć skąd wiecie ze jest to oszust ? khem... pod Twoim linkiem: "Ogłoszenie zostało usunięte przez pracownika otoMoto" to chyba coś znaczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiktorgre 0 Napisano Sierpień 21, 2011 Ok , dzieki . Temat do zamknięcia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach