musieli 30 Napisano Lipiec 30, 2011 Do sprzedania komplet 2 szt. złączek paliwowych, którymi przypinane są przewody paliwowe do pompy w zbiorniku. W oryginale są wykonane z kiepskiego plastiku i często pękają w przypadku demontażu. Cena 200zł za komplet 2 sztuk. Mam jeden komplet na zbyciu, więc kto pierwszy ten lepszy 8-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piter748 0 Napisano Lipiec 30, 2011 Ja poproszę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Lipiec 31, 2011 OK, przyklepane. Będę w stanie je wysłać po 8 sierpnia, bo wtedy wracam z urlopu, OK? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piter748 0 Napisano Lipiec 31, 2011 OK.Ja też dzisiaj wyjeżdzam , więc spoko. Miłego ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hub 0 Napisano Sierpień 1, 2011 Słuszna deczja Duc, i bez czekania.... hehe!! A tak przy okazji dzięki musieli za sprawną i profesjonalną naprawę (mimo kłód pod nigami) hehe.... pzdr. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach