bepe 0 Napisano Sierpień 3, 2011 Zamienię uśmiech kierownika... ewentualnie piwo - na przednią tarczę hamulcową do monstera 600 :) Oferta ważna do wyczerpania zapasów... Best B Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bepe 0 Napisano Sierpień 4, 2011 Uściślając - niestety nie mam na zbyciu, a sam szukam tarczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TomTom 2 Napisano Sierpień 5, 2011 hahahh, chyba wiem dlaczego ten drugi post ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bepe 0 Napisano Sierpień 5, 2011 ... ano :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Sierpień 10, 2011 Patrząc na ceny używanych to raczej za piwo nie kupisz takiej tarczy. Najtańszy zamiennik to granice 400zł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bepe 0 Napisano Sierpień 10, 2011 Warto było zapytać :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
davidson 1 Napisano Sierpień 10, 2011 Pewnie, zawsze warto zapytać. Bo np gdybyś chciał 2 tarcze do CB450 oddałbym Ci darmo, bo leżą i rdzewieją... i zaciski bym Ci dorzucił :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Sierpień 11, 2011 TUTAJ widać tarcze - zadzwoń/napisz - może akurat... Ja w taki sposób "wykopałem" kolektor wydechowy do M1000DS :shock: za 170 zł z przesyłką :shock: :clap: Zapytać nie zaszkodzi ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bepe 0 Napisano Sierpień 12, 2011 Biały dzięki wielkie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach