Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
cagiva4

Regulator napięcia kupię

Polecane posty

dzwoń do Rycha do Motostodoły mi w tym temacie d.... uratował też w Monsterku miałem ten 2 fazowy

Misiek dzięki.Napisałem do nich i czekam za odpowiedzią,może przypasuje.

ps

cena rewelacyjna.

dzwoń do Rycha do Motostodoły mi w tym temacie d.... uratował też w Monsterku miałem ten 2 fazowy

Co Tobie załatwił? nowy

jaki koszt?

Czyli alternator starego typu 2- fazowy, 2 żółte przewody.

Jeśli tak to szukaj jeszcze od starszego moto guzzi V11 i nie tylko oraz aprilia RSV mille do 2000r.

Ewentualnie tu:

http://www.reg_mot.republika.pl/sprawdz ... wanie.html

Niestety nie mają takiego regultora w ofercie,jak się wali to już wszystko

Wiem od kolegi, że wkładał regulator "Ducati" do Hondy Shadow. Typu nie znam, ale skoro pasuje w tę stronę...Może warto poszukać na forach Hondziarzy ?

Teoretycznie pasuje regulator od wiekszości modeli hondy. Od VFR V-tec pasują nawet kostki.

Niestety hondowskie reglery są tak samo podatne na przegrzanie jak oryginały ducati.

Szczególnie w monsterach polecam montaż regulatora w bardziej przewiewnym miejscu. Pod siedzeniem nie maja łatwego zycia.

Co Tobie załatwił? nowy

jaki koszt?

Ja właśnie kupiłem nowy od ręki właśnie u Ryśka za 400 zł. 2 fazowy. Tylko strasznie wielkie to bydlę dziś będę rozkminieał jak i gdzie go zamonotać

pozdr

Teoretycznie pasuje regulator od wiekszości modeli hondy. Od VFR V-tec pasują nawet kostki.

Niestety hondowskie reglery są tak samo podatne na przegrzanie jak oryginały ducati.

Szczególnie w monsterach polecam montaż regulatora w bardziej przewiewnym miejscu. Pod siedzeniem nie maja łatwego zycia.

W M900 jest za półkami przymocowany do ramy.Chyba już nie ma bardziej przewiewnego miejsca.

Wiem od kolegi, że wkładał regulator "Ducati" do Hondy Shadow. Typu nie znam, ale skoro pasuje w tę stronę...Może warto poszukać na forach Hondziarzy ?

Sprawdziłem i Hondy mają trzy fazowy.

Tu akurat jest alternator 2-Fazowy. Jak już ktoś wspomniał montowany pod główką ramy.

Moto Guzzi m.in. V11 ma taki regulator, Starsze Ducati SS, 888, i pewnie nie jedna marka będzie miała taki regulator.

Wygląda że ten jest 2-Fazowy, http://owiewki24.pl/YAMAHA_FJ600_XV4005 ... -1107.html

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.