bialy114 1 Napisano Sierpień 26, 2011 Jak w temacie - sprzedam lub inne ciekawe propozycje ;) Cały układ wydechowy (2w1) od cylindrów po komin. Robiony na zamówienie poprzedniego właściciela w Czarnkowie (koszt ok.1500zł) Dźwięk trudny do nagrania, a tym bardziej do opisania. W Żerkowie niektórzy mieli sposobność usłyszeć :D Z moich "badań" wynika, że dorobienie drugiego takiego samego komina na układ 2w2 u wykonawcy z Czarnkowa (mam namiary) to koszt rzędu 400-500 zł Nieudolna próba :oops: : Zdjęcia: Myślę, że kwota 1000zł by mnie uradowała, ale jestem otwarty na propozycje ;) Bestia czeka na biżuterię ;) :mrgreen: P.S. Nie mam bladego pojęcia do jakich modeli/silników może pasować. :roll: Kolegów udzielających się na innych forach (Obsession, Silesia) serdecznie proszę o podlinkowanie. :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
topgear68 0 Napisano Sierpień 26, 2011 Wydech od DS wrzucony na DS :mrgreen: (DesmoSilesie) :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Sierpień 26, 2011 Wydech od DS wrzucony na DS :mrgreen: (DesmoSilesie) :) Thx Bro ;) :thumbup: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Wrzesień 7, 2011 A se podbiję :mrgreen: Możliwa zamiana na nowe sprzęgło (suchara) ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Wrzesień 15, 2011 Z racji "skumulowanej" sprzedaży moich wydechów...pozycjonuję :mrgreen: :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Listopad 6, 2011 Dla podbicia Wraz z obniżką ceny do ok 800 zł :D lub zamienię na czerwony docisk "performance" (ze srebrnymi sprężynkami i talerzykami) ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Arnelize 0 Napisano Listopad 6, 2011 Podbiję I przyznam szczerze, że mimo, że mimo, że jestem za dwoma kominami to ładnie to wygląda :twisted: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Listopad 6, 2011 Grzesiu - co do jakości wykonu, dźwięku, wyglądu - naprawdę wszystko jest OK No, ale co poradzę, że "mi nie pasuje" :roll: ;) :lol: Może ktoś z innym od mojego gustem się zainteresuje i go przygarnie. ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Styczeń 29, 2012 W związku z pojawianiem się "nowych" posiadaczy Monsterów... http://allegro.pl/show_item.php?item=2086997225 Kontakt do mnie przez PW, mail, telefon (nr w profilu) Zachęcam ;) :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Czerwiec 4, 2012 Winda w górę. :D Obecnie układ jest w Wołominie u fotoasadi (można potwierdzić wygląd, stan itd.) Niestety - jak się okazuje - do M600 NIE PASUJE :( W grę wchodzą Monstery 750, 900 i (na 100%) 1000DS :mrgreen: Cena - dla przypomnienia - 800 zł Może ktoś ma inny od mojego gust i podoba mu się "singiel" lub tworzy jakiś projekt... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nabassu 0 Napisano Lipiec 29, 2012 Jezdzil bym :) Nie mam funduszu, wiec chociaz podbije. Singiel to jest to. Pozerskie dwa wydechy ktore i tak sie lacza w polowie :> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Luty 22, 2013 A se podbiję ;) A co ! :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach