Quartt 0 Napisano Wrzesień 5, 2011 Koleżanki i Koledzy ! Jeśli bylibyście zainteresowani kaskiem Ducati ( dedykowany w 2008 r do Sportclassica ) dajcie znać ! Kask jest ręcznie robiony we Włoszech przez firmę NewMax która ma 40 lat tradycji w produkcji jetów. Cena dla klubowiczów około 700zł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Napisano Wrzesień 5, 2011 Wygląda super, ja się piszę na wersję ze srebrnym wykończeniem ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Quartt 0 Napisano Wrzesień 5, 2011 Pablo, załatwione - jak twój kask Pininfarina, jak syna Ferrari ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Napisano Wrzesień 5, 2011 Jeden i drugi jest super, Ferrari pierwsza liga, wykonanie i design genialne. Pininfarina też bardzo fajny, ale teraz mam problem, bo zawsze chciałem ten Ducati, ale powiedziałeś, że nie jest dostępny, dlatego kupiłem Pininfarinę, który będę chyba musiał sprzedać, bo kasków mam już sporo, a szafę małą... Może weźmiesz Pininfarinę w rozliczeniu za Ducati ? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Quartt 0 Napisano Wrzesień 6, 2011 Jak dojdzie Ducati bedziemy mysleć :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Napisano Wrzesień 6, 2011 Jak dojdzie Ducati bedziemy mysleć :) to super, Pininfarina w woreczku i kartonie leżakuje w szafie i czeka na zmiennika ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MINI-MAN 1 Napisano Wrzesień 6, 2011 jest super podoba mi się ten złoto srebrny Woooow!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Napisano Wrzesień 6, 2011 Kiedy będą do odebrania ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach