Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
piotr15

Ducati monster s4 i się zaczeło sypać

Polecane posty

krl    0

Fakt, jest wart każdej złotówki to naprawdę konkretny koń.

Niestety nie przegiął. Nie jest żadnym problemem wydanie 40K na RS-a w idealnym stanie, a tym bardziej jak jest trochę obwieszony. a ten ma zard-y, sprzęgło, lusterka i trochę karbonu.

Dlatego w mojej opinii jak już wydawać taką kasę to na streetfightera :D

Niestety nie przegiął. Nie jest żadnym problemem wydanie 40K na RS-a w idealnym stanie, a tym bardziej jak jest trochę obwieszony. a ten ma zard-y, sprzęgło, lusterka i trochę karbonu.

Dlatego w mojej opinii jak już wydawać taką kasę to na streetfightera :D

Może, kwestia gusty, zależy co kto potrzebuję. Ja nie potrzebuję, dodatków, które nic nie dają tylko efekt estetyczny a kosztuja krocie. Wolałbym sobie za to kupić nowy motor z gwarancją. Jak sprzeda ten moto za 30 tys.zł to góra.

sprzeda i to bez problemu, są tacy dla których parę złotych nie gra roli ,liczy się to że sprzęt ma klasę i wygląd , a tak jest w przypadku tej S4RS... ;)

sprzeda i to bez problemu, są tacy dla których parę złotych nie gra roli ,liczy się to że sprzęt ma klasę i wygląd , a tak jest w przypadku tej S4RS... ;)

to ciekaw jestem kiedy ? , juz po sezonie, to już rok w plecy ! i to 2007 to już 5 lat zaraz ,to nie te czasy, zobaczysz wspomnisz moje słowa. Każdy pojmuję inaczej markę, ja nie kupowałem, że ma klasę tylko mi się podobał, czyli kupowałem dla wyglądu. Jestem z tych typów ludzi, którzy wybierają przedmioty do użytku. Uważam, że Ducati to taka marka jak i inne a producent powinnien ją zrobić dla klienta czyli w miarę dostępny serwis i umiarkowane ceny części i myśle, że tu jest słaby punkt tej marki.

nie do końca się zgadzam z Tobą że Ducati ta taka sama marka jak inne....może nie bardzo wiesz czego chcesz. Kup to na co Ciebie stać.,po co od razu zakładasz że ktoś będzie się bujał ze sprzedażą . Jest tyle innych pięknych i tanich motocykli które się nie psują. Ja osobiście kupił bym ten zamiast nowego japońca który wygląda tak jaki inne przedmioty do użytku.

Kolega chyba rzeczywiście nie zdążył się jeszcze dowiedzieć co to znaczy Ducati i chyba wciąż patrzy na nie jak na silnik z kołami i ramą które w połączeniu mają nas dowieźć do pracy.

To nie to.

Ps. A co do RS-a to moim zdaniem pójdzie za 40K i nie ma znaczenia to czy ktoś go wystawia w listopadzie czy w kwietniu. To nie Yamaha że można sobie w nich wybierać i przebierać. To sprzęt wyjątkowy i gdybym ja był zdecydowany na jego kupno to bym go po prostu kupił. A potem nie mógł się doczekać wiosny żeby go dosiąść :) :roll: :)

Tak tak kolego dowiedziałem się znaczy Ducati,stanie na poboczu i czekanie na pomoc, to moje odczucia co do tej marki. Natomiast, rzeczywiście nierozumie wyjątkowości w cenie zwykłego japońca. Jeżeli kupuje BMW to nie płacę jak za VW. A w tym przypadku tak jest, pozatym drogi serwis i słabo dostępność części cała wyjątkowość tej marki. Niestety musiałem to napisać, bo sami wywołujecie niepotrzebne emocje, nie szanując zdania innych ludzi.

motocykl na mobile.eu wystawia sie z mysla o naszych zachodnich kolegach.

Teraz zrozumiałem dlaczego nie jest na allegro. :P

Niestety musiałem to napisać, bo sami wywołujecie niepotrzebne emocje, nie szanując zdania innych ludzi.

Sory, ale nie zauwazylem zeby ktos tu nie szanowal Twojego zdania. Trwa po prostu zwykla dyskusja, jakze inna (w sensie, ze kulturalna i rzeczowa ) od tej, jakie toczymy miedzy soba zazwyczaj :mrgreen:

Mozna miec Yamahe i kochac Ducati (jak nasz BoB 100% Budowniczy), mozna miec Ducati i nie kochac Ducati.

Jak w naszym metroseksualnym zyciu, gdzie wielu majac kobiete kocha sie w mezczyznie...

Z takim podejściem to nie dziwie się ze trafiłeś na minę, osobiście nie widziałam ciekawej s4 < 18k.

Z takim podejściem to nie dziwie się ze trafiłeś na minę, osobiście nie widziałam ciekawej s4 < 18k.

Na minę trafiłem dzięki właśnie takim klubowiczom wiernym jak ty. Motor kupiłem od kolegi, który kupił motor od św. pamięci Wojtka z Desmobsessions Kraków, jako w super stanie i przejechał nim 2 tys.km. i stał w garażu rzadko używany, tylko mój kolega zwrócił mi kasę bo wiedziial, że go ktoś wpuscił w kanał.

Na minę trafiłem dzięki właśnie takim klubowiczom wiernym jak ty. Motor kupiłem od kolegi, który kupił motor od św. pamięci Wojtka z Desmobsessions Kraków, jako w super stanie i przejechał nim 2 tys.km. i stał w garażu rzadko używany, tylko mój kolega zwrócił mi kasę bo wiedziial, że go ktoś wpuscił w kanał.

Po głębszym zastanowieniu się jednak nie czuje waszego klimatu i tym bardziej rezygnuje z tego forum. Owszem są ludzie na tym forum z którymi można rozmawiać rzeczowo a z resztą nie mam ochoty. Jeszcze raz bardzo dziękuje koledze z serwisu Ducati z Warszawy za wyczerpującą informacje na temat awarii. Pozdrawiam serdecznie

Niestety musiałem to napisać, bo sami wywołujecie niepotrzebne emocje, nie szanując zdania innych ludzi.

Sory, ale nie zauwazylem zeby ktos tu nie szanowal Twojego zdania. Trwa po prostu zwykla dyskusja, jakze inna (w sensie, ze kulturalna i rzeczowa ) od tej, jakie toczymy miedzy soba zazwyczaj :mrgreen:

Mozna miec Yamahe i kochac Ducati (jak nasz BoB 100% Budowniczy), mozna miec Ducati i nie kochac Ducati.

Jak w naszym metroseksualnym zyciu, gdzie wielu majac kobiete kocha sie w mezczyznie...

Można mieć kobiety w łóżku a nie na zdjęciu. Niektórym pozostaje tylko Ducati

Stajesz się Kolego nieprzyjemny...nieładnie...

Tak, jakby winę za Twojego pecha ponosili wszyscy dookoła, tylko nie ty sam...

Pamiętam, jak pisałeś posty z prośbami o poradę, jak się wysilę - odszukam. Wtedy też "nie czułeś klimatu" ???

na 100% radzimy zawsze przepuścić moto przez serwis znający markę - zrobiłeś to ?

Zapewne nie wiedziałeś co to takiego Ducati ?

Trzeba było już wtedy wziąć inne moto...

Osobiście dziwię się bardzo, że otrzymałeś pieniądze z powrotem. Gdybym sprzedał motocykl z pełnym przekonaniem (wg posiadanych wiadomości) sprawny, to za Chiny Ludowe nie poczuwałbym się do zwrotu kasy po takim przypadku !

Mi to wygląda na to, że Twój "Przyjaciel" domyślał się (lub nawet wiedział), że jest coś "nie halo" z motocyklem i dlatego tak ochoczo oddaje kasę.

Co do tego mają ludzie naprawdę zakochani w swoich motocyklach, kupujący dla nich 'biżuterię" za grubą kasę ?

Co do tego ma fakt wystawienia S4RS za 40kpln ??

Nie masz ? Nie chcesz ? Nie kupuj - i tyle!

a z resztą nie mam ochoty.

Jasne - ja byli potrzebni "kumple" do porady, to wiedziałeś, gdzie ich szukać, a teraz - proszę -FOCH. :lol:

kolega zwrócił mi kasę bo wiedziial, że go ktoś wpuscił w kanał

I żeby wszyscy byli równo obdzieleni - wpuścił w kanał Ciebie - no po prostu Przyjaciel !! :thumbup:

Dobranoc

Tak -dobranoc -miłych snów o bezawaryjnych maszynach WSZYSTKICH marek.

Pozdrawiam i życzę udanych zakupów.

Może już to kiedyś mówiłem, ale...

NIE KUPUJ DUCATI !!!

Stajesz się Kolego nieprzyjemny...nieładnie...

Tak, jakby winę za Twojego pecha ponosili wszyscy dookoła, tylko nie ty sam...

Pamiętam, jak pisałeś posty z prośbami o poradę, jak się wysilę - odszukam. Wtedy też "nie czułeś klimatu" ???

na 100% radzimy zawsze przepuścić moto przez serwis znający markę - zrobiłeś to ?

Zapewne nie wiedziałeś co to takiego Ducati ?

Trzeba było już wtedy wziąć inne moto...

Osobiście dziwię się bardzo, że otrzymałeś pieniądze z powrotem. Gdybym sprzedał motocykl z pełnym przekonaniem (wg posiadanych wiadomości) sprawny, to za Chiny Ludowe nie poczuwałbym się do zwrotu kasy po takim przypadku !

Mi to wygląda na to, że Twój "Przyjaciel" domyślał się (lub nawet wiedział), że jest coś "nie halo" z motocyklem i dlatego tak ochoczo oddaje kasę.

Co do tego mają ludzie naprawdę zakochani w swoich motocyklach, kupujący dla nich 'biżuterię" za grubą kasę ?

Co do tego ma fakt wystawienia S4RS za 40kpln ??

Nie masz ? Nie chcesz ? Nie kupuj - i tyle!

a z resztą nie mam ochoty.

Jasne - ja byli potrzebni "kumple" do porady, to wiedziałeś, gdzie ich szukać, a teraz - proszę -FOCH. :lol:

kolega zwrócił mi kasę bo wiedziial, że go ktoś wpuscił w kanał

I żeby wszyscy byli równo obdzieleni - wpuścił w kanał Ciebie - no po prostu Przyjaciel !! :thumbup:

Dobranoc

Tak -dobranoc -miłych snów o bezawaryjnych maszynach WSZYSTKICH marek.

Pozdrawiam i życzę udanych zakupów.

Może już to kiedyś mówiłem, ale...

NIE KUPUJ DUCATI !!!

Dziękuje za rady, również życze Ci wszystkiego dobrego.

Gość
Temat jest zablokowany i nie można w nim pisać.
Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.