Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
yang

Monster 620 i.e. 2002

Polecane posty

Witam,

przeszła mi przez głowę myśl o zmianie motocykla. Monsterem bardzo przyjemnie się mi jeździ, ale gabarytowo, w stosunku do mnie, mógł by być troszkę większy i tak kiełkuje mi myśl o przesiadce na przykład na Multistradę.... Tak więc, zupełnie bez ciśnienia, na spokojnie daję znać, że mój Monster jest do wzięcia. Pójdzie - będzie coś nowego, nie pójdzie - kolejny sezon będziemy razem i wcale mi z tym źle nie będzie :)

Parę informacji o moto:

- silnik 620, a więc wtrysk i około 60 koni,

- rok produkcji 2002,

- przebieg przy zakupie 44900, aktualnie 46700 i coś tam rośnie ;)

- sprowadzony z Włoch, jestem pierwszym właścicielem w Polsce od 01.06.2011,

- przygód większych nie miał, delikatnie gdzieś tam leżał, za mojej kadencji jedna postojówka przy podnoszeniu na stojak efektem czego pęknięta klamka (są już do mnie w drodze czarne krótkie klamki a'la Pazzo - oczywiście ewentualny nabywca je otrzyma),

- po zakupie przegląd w autoryzowanym serwisie Ducati: olej, filtr oleju, płyny w obu hamulcach i sprzęgle, oryginalne paski rozrządu, kontrola luzów zaworowych,

- filtr powietrza zamieniony na K&N,

- filtr paliwa mam kupiony oryginalny, ale jest w pudełeczku - nie mam kiedy zmienić,

- zmieniony napęd przy przebiegu 45300 (tył złoty Supersprox, przód Renthal i złoty łańcuch DID),

- opony Metzeler RennSport 2010, w stanie co najmniej dobrym.

Z dodatków nieseryjnych są zamontowane:

- klamki regulowane (jak pisałem jedna się skróciła, idą nowe),

- manetki Ariete (metal + guma),

- lusterka,

- akcesoryjne kierunki i tylna biała lampa,

- owiewka + zadupek (to akurat oryginały Ducati),

- wydech akcesoryjny Mivv - zacnie dudni :D (oryginalne puszki w dobrym stanie dodaje w komplecie),

- i ostatni nabytek, pokrywy pasków rozrządu CNC Racing.

Cena: tak jak jest, chciałbym za niego dostać 11.000. Czy to mało, czy dużo, czy w sam raz to niech już ocenia kupujący - na pewno próbować negocjować można ;) Jest opcja tańsza, ale uboższa o pokrywy pasków i wydech - wszystko do dogadania.

Moto do oglądanie w Rzeszowie, w razie pytań proszę dzwonić na 606 65 60 10

Na koniec parę fotek:)

paski.jpg

prawa.jpg

lewa.jpg

tyl.jpg

Ogłoszenie nadal aktualne.

Jedyne zmiany to przebieg z 400 km większy oraz powrót do standardowych, fabrycznych pokryw pasków w kolorze szarym. Akcesoryjne znalazły nowego właściciela, ale zostały na forum ;)

Cena na standardowych puszkach wydechu to 9500 do negocjacji, z akcesoryjnymi puszkami plus 1000.

SPRZEDANY!!!

Pojechał w kierunku Krakowa, nabył użytkownik forum :)

Ta szybka z osłon pasków pękła z siebie ? Bo zaczyna mnie to przerażać...

Ta szybka z osłon pasków pękła z siebie ? Bo zaczyna mnie to przerażać...

Co za różnica ? ;) Nawet z pękniętą jest fajnie :twisted: :lol: A może pękła bo była "firmowa" :lol: :lol: :lol: żarcik taki...

Jestem pewny, że zaopatrzyłeś się w materiał "na zapas" (gdyby Tobie pękła - tfu, tfu, tfu), a jesli nawet nie - to "zrobiłeś raz - zrobisz i drugi" ;) :mrgreen:

Optymizm buduje - przymierzam się na poważnie do "zmałpowania" Twojego patentu ;)

ona nigdy nie byla peknieta :)

Tak sie cien ulozyl na zdjeciu, na innym zdjeciu juz widac ze nic jej nie dolega. Zreszta mozna ja teraz ogladac u wwk bo do niego powedrowaly oslony paskow.

Ooooj duudni duudni! Tak ma być! :) Sąsiedzi się nie mogli nadziwić :twisted:

Hehe, to weź im zapodaj kiedyś piątkowej lub sobotniej nocy po imprezie dobry przepał 8-)

Nie będę na start robił jaj... ;) I tak pewnie przeze mnie dużo nerwów zjedzą... :twisted:

A tymczasem...

...idę opić zakup! ;)

Pozdrawiam!

Dzięki! Zaciesz na twarzy i dalej nie mogę dojść do siebie, że Potwór już stoi w garażu... :D

Potwierdzam!! :) Jak widziałem Alfone jak go oglądał, później jak go pakowaliśmy i finalizowali transakcje to naprawdę było widać jak się cieszy z tego powodu. Ja też jestem zadowolony, że idzie w takie ręce bo mimo, iż miałem go tylko jeden sezon to był to mój pierwszy motocykl w życiu i jestem bardzo zadowolony, że nie wybrałem nic innego. Zresztą kupując go i poznając miałem podobnie jak Alfone - nieustająca radocha :)

Mam :) Mam ją już na miejscu. Piękna Multistrada 1000DS. Postaram się niebawem wrzucić jakieś foty w odpowiednim dziale :)

Ten temat wydaj mi się, że i tak ma już w sobie troszkę OT, więc chyba do zamknięcia.

Gość
Temat jest zablokowany i nie można w nim pisać.
Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.