krl 0 Napisano Wrzesień 19, 2011 Podaję link do aukcji, navi wsam raz do Duca http://allegro.pl/tomtom-urban-rider-i1830231012.html Myślę że tak 800zł będzie ok ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Wrzesień 19, 2011 TomTom kupił byś sobie, co byś się więcej nie gubił :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TomTom 2 Napisano Wrzesień 19, 2011 nooo stary nie dosc ze nazwa od ksywy to jeszcze od nazwiska! :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
franek 0 Napisano Wrzesień 19, 2011 Jak nie sprzedasz do czasu meetingu w Jarocinie, będziesz na nim, a ja będę miał kasę to może wezmę. Wiem, za dużo niewiadomych jak na jedną nawigację :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Slabypromil749 0 Napisano Wrzesień 20, 2011 Cześć, Jak z zasilaniem tego sprzętu? Na bakterie czy jakieś kable trzeba prowadzić? Czy w zestawie jest jakiś uchwyt? Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krl 0 Napisano Wrzesień 20, 2011 Zacznę od zasilania, w zestawie jest ładowarka stacjonarna przy włączonej funkcji oszczędzania baterii (ekran włącza się jedynie na czas komunikatów) wystarczała mi na pokonanie dystansu Brno-Gdańsk. Na stronie można dokupić kabelek mini USB i końcówki do prądu ja mam taki zainstalowany w motocyklu koszt o ile pamiętam na stronie TomTom to 28,90zł, zresztą taki kabelek można kupić w MediaMarkt. Co zaś się ma mocowania jest uchwyt motocyklowy w zestawie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krl 0 Napisano Październik 10, 2011 Navi ciągle szuka fajnego Ducati na którym będzie mogła być zamontowana. Cena spada do 750zł :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Slabypromil749 0 Napisano Październik 10, 2011 Dobra to ja chcę, zapomniałem o tym. Jak możesz to podaj nr telefonu to dogadamy co i jak. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach