Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
martini

ktoś zna ten przypadek??

Polecane posty

mają też nową multę za 48 - te ogłoszenia to chyba lipa - dzwoniłem - owej multy nie meili na stanie - co do reszty nie napiszę bo sobie ich odpuściłem . zresztą wystarczy wejśc na ich strone - maja na otomoto duzo ogłoszeń a na swojej stronie kilka modeli... gdybyś z nimi cos handlował to daj znać jak to wygląda - może wróce do tematu ;-)

Mój znajomy nabył u nich moto kilka lat temu (jeszcze działali pod innym adresem). Odbyło się bez problemu chociaż były obawy bo biorą zaliczkę. Sprowadzane z UK. Czekał ok 2 tyg.

Uwaga na cenę bo często podają netto zamiast brutto i tak jest najprawdopodobniej w tym ogłoszeniu....

Może ktoś ma bardziej aktualne info dot tej firmy...

no tak, tyrknę tam kiedyś i wypytam o co kaman... niby ceny brutto, ale faktycznie mało wiarygodne... wiec kto wie...

KGr    1

Sprawa sie wyjasnila :)

w ich ogłoszeniach pojawiło się ostatnio jedno, kluczowe sformułowanie:

"--DOSTĘPNY RÓWNIEŻ NOWY, NIEUŻYWANY,"

ta-daaam :D

a ja dzwoniłem rozmawiałem i.... lipa!!!! raz że musiałem dzwonić z 4-5 razy bo odbiera jakaś babka która nic nie wie ale spyta się męża i powie , jak dzwonisz za chwilę to nadal nic nie wie - i tak 2-3 razy. wkońcu przy mnie sie pyta gosćia o co ja pytam :shock: i tak schodzi 15 minut a ja nadal nie wiem nic,na moja prośbę żeby mi dała kolesia do telefonu słyszę że : nie może. gosc tez niewiele wie bo motocykl jeszcze poza naszymi granicamii mam dzwonić za 2 dni ... sprowadzi jakl sie wpłaci zaliczke... wi ęc sobie odpuściłem - nie stać mnie na takie "okazje" :?

Panowie... to tylko potwierdza obserwacje, że każdy handlarz to potencjalny złodziej, nie można mieć zaufania do swoich rodaków i zawsze będą kombinować.

jak kupować to od sprawdzonych ludzi, którzy są w stanie potwierdzić reputację...

może wyjdę teraz na wariata po tym co napisałem wyżej ale.... firma jest pewna i sprawdzona!!!! skorzystałem z jej usług... już piszę jak sie do nich przekonałem. przejazdem byłem w Lesznie , to mysle sobie podjadę i ich "zdemaskuję" i... sie nie udało , co więcej - wydobyłem swoje zaskórniaki i wpłaciłem zaliczkę , ale po kolei.... firmę prowadzi kobieta , bo ma męża anglojęzycznego, w domu (prywatnym) maja ok 10-15 maszyn w tym jak 2 razy byłem to 3-4 sztuki na wypasie (divel,t. 1050, i inne) ,. gosc ciągnie motocykle w mega cenach z angli bo tam przez wiele lat pracował w serwisie ducati i jakimś innym (chyba kawasaki) , klient bardzo kumaty, i mający bardzoi dużą wiedze na temat motocykli. ceny jakie oferuje są prawdziwe, w moim przypadku motocykl 100% odpowiadał opisowi. niskie ceny ma dzieki rozległym znajomościa w serwisach (potwierdzam , bo mnie na bieżąco w ciągu 30 minut znalazł multę a odbył rozmowy z 4-5 serwisami i każda rozmowa zaczynała się nie jak handlowa tylko przyjacielska , typu: co tam słychac , jak zona i dzieci itp itd). jak to wygląda: wpłacasz 2500zł , oni znajduja ci ofertę , ty ja akceptujesz (bądz nie) , i sprowadząją motocykl - masz jeszcze prawo ogledzin przed zakupem - jesli odpowiada opisowi przez nich zawartemu a ty rezygnujesz to zaliczke tracisz , ale jesli pojazd ma "coś" czego nie było w opisie to szukaja ci dalej... mój motocykl od dnia zaliczki jechał 10 dni. dostałem kpl. dokumentów+ tłumaczenia+ przegląd+ f-ra - czyli komplet to rejestracji bez żadnych dodatkowych kosztów. motocykl który kupiłem okazał się że ma załorzony akcesoryjny tylny błotnik (stary dostałem) , wyższą szybę, i pełny zbiornik paliwa - mimo że tego nie było w opisie i mogli to szybko zdemontować i odsprzedać to tak sie nie stało - takie miłe zaskoczenie - jak nie od handlarzy ;) . podsumowując: polecam, sprawdzona firma z kompleksową obsługą....

Ale rozumiem że są to jednak używki po jakiś przygodach w tych świetnych cenach, a nie tak jak na fotkach nowe motocykle?

maja i nowe i używane. np. mój MTS 1200 - 1800 km. - wyglada jak nówka. jest to "prywatne" demo właściciela serwisu, divel 2011 carbon z małym przebiegiem , akcesoryjny wydech (termi..) poszedł za 62 tysie!!! teraz maja mojemu kumplowi ściągać nówke sztukę kawasaki zzr1400 (najnowszy model) - ten będzie nówka - i jak ich pytałem to z nowymi jest o tyle lepiej że sa na pełnym polskim vat - czyli jak ktoś bierze na firmę to ma sporo do odliczenia :D

odnośnie "motocykli z przygodami" to jak pisałem wcześniej - gość jest starym , znającym się wyjadaczem i jak twierdzi że moto jest 100% pewne to myślę że przy oględzinach nic nie znajdziemy... zawsze jak będzie inaczej to możemy się wycofać z zakupu ;) . ja jestem bardzo zadowolony....

Ja już kiedyś pisałem na forum o tej firmie "Bond Motors"

Tak jak mówicie mąż nglik , a firma zajmuje się również żona Weronika. Bardzo fajni ludzie. Ja od nich kupiłem mojego S4rs , również moi znajomi którym poleciłem tą firmę kupili tam dwa STF- S , diavel carbon , bmw 1000rr i HD sportster . Wszystkie te maszyny były ze znikomym przebiegiem i bez uwag co do stanu -po prostu igła . Podają ceny brutto ale f-vat marża

Miałem też z nimi kontakt, szukali mi monstera, raczej konkretne oferty ale wreszcie zakupiłem obecnego s4r, może cen nie mili rewelacyjnych ale sztuki dość ładne.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.