Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
Piter748

Craschpady "stare" superbiki

Polecane posty

Piter czym dziargałeś dziury na crash'e w owiewce? Ja będę miał w tym durnym wlocie, będzie z deka niewygodnie :?

Piter czym dziargałeś dziury na crash'e w owiewce? Ja będę miał w tym durnym wlocie, będzie z deka niewygodnie :?

Hejka

Zwykłą najtańszą otwornicą z marketu. Najważniejsze jest dobre wymierzenie osi otworu. Zrób to ze trzy razy. Średnica otwornicy ok 2 mm większa od śr. crasha. ;)

metabo-pila-otwornica-do-drewna-zestaw-8-wkladow.jpg

Hejka

Zwykłą najtańszą otwornicą z marketu. Najważniejsze jest dobre wymierzenie osi otworu. Zrób to ze trzy razy. Średnica otwornicy ok 2 mm większa od śr. crasha. ;)

No właśnie dobrze wymierzyć oś otworu, lekka lipa w tym krzywym wlocie będzie, ale coś się wymyśli, thx Piter do zobaczenia na radomiu ;)

Założone, w już założoną podstawę wkęciłem zaostrzoną śrubę, żeby zaznaczyć miejsce na owiewce i po bólu. Teraz przydały by się owiewki torowe.

post-252-1366037915,1706_thumb.jpg

post-252-1366037917,7888_thumb.jpg

post-252-1366037917,9499_thumb.jpg

post-252-1366037918,0907_thumb.jpg

post-252-1366037918,212_thumb.jpg

Założone, w już założoną podstawę wkęciłem zaostrzoną śrubę, żeby zaznaczyć miejsce na owiewce i po bólu. Teraz przydały by się owiewki torowe.

Niestety GSG to ta sama konstrukcja co R&G - u lkrencika był dizaster już przy małej glebie... Jedyna przewaga to to że są wyżej i mniejsze prawdopodobieństwo, że motocykl sunąc bokiem przewali się na stronę zbiornika/czachy/zadupka.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.