klekot999 29 Napisano Wrzesień 30, 2011 Jest dobrze, a może być jeszcze lepiej... Checa bryluje... Zobaczymy Superpole tumoroł... Pozdr. J-999 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klekot999 29 Napisano Październik 1, 2011 Checa, 3 Superpole...słabo ;) ... W Stocksportach 1000 , dwa pierwsze miejsca startowe Ducati 3 bmw- łeeeeeee.... :? ... Pozdr. J-999 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Billy 0 Napisano Październik 2, 2011 i moga nas skosnookie w [desmo] pocalowac ;)))) Brawo Checa mamy mistrza!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Furious 0 Napisano Październik 2, 2011 Brawo Carlos Brawo Ducati :P . Teraz muszę ten t-Shirt zdobyć:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Październik 2, 2011 Tu kupisz taka koszulinke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klekot999 29 Napisano Październik 2, 2011 Carlllllooooooooooooossssssssss Bravoooooooooooooo.... trala, lala, ale jaja mamy Mistrza w końcu znów. Amen. p.S. W Stockach chyba też karty rozdane. 1- Guliamo, chociaż dojechał 4-ty Pozdr. J-999 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krl 0 Napisano Październik 2, 2011 No no, Checa World Champion tak się powozi Ducata, dziś jak jechałem przez miasto duma rozpierała mnie bardziej niż zwykle ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
davidson 1 Napisano Październik 3, 2011 Najbardziej mi się podoba w Carlosie to, że brakowało mu tylko 3 punkty ... a i tak wziął i wygrał!!! ... i w drugim wyścigu też :lol: !!! BRAWOOO CARLOS !!!! :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Październik 3, 2011 No wreszcie się ktoś postarał :D Brawulki Carlos! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakitaki 1 Napisano Październik 3, 2011 Nie ma jak swoją dyspozycję podkreślić dubletem :D , brawo Carlos ty stary byku :clap: :clap: :clap: ....i znowu przybędzie Ducatów na ulicach / warsztatach ;) :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Napisano Październik 3, 2011 Forza Ducati !!! Banana na gębie mam bez przerwy ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach