Piter748 0 Napisano Październik 2, 2011 Witajcie Mój przyjaciel sprzedaje swoją dotychczasową towarzyszkę.. Piękna to sztuka i dobrze aby trafiła do smakosza wykwintnych włoskich smakołyków. Link do aukcji http://allegro.pl/aprilia-rsv-1000-r-08 ... 26615.html Obejrzyjcie resztę zdjęć - warto. Szczerze polecam. ;) Powodem sprzedazy jest.. :twisted: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Napisano Październik 2, 2011 widziałem to cudo i polecam z czystym sumieniem ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bernatowitz 0 Napisano Październik 2, 2011 Nie widzialem ale polecam ponieważ znam sprzedawcę i od niego kupiłbym nawet wielbłąda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
balzac 0 Napisano Październik 2, 2011 ....ślinka cieknie mnie równo :lol: Jedną już mam, jakby była druga byłoby im raźniej :mrgreen: Ładna sztuka ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Napisano Październik 2, 2011 Balzac, dobrze mówisz, bierz Aprilię, będzie im raźniej... ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach