krl 0 Napisano Listopad 6, 2011 No i nabyłem:)Ducati 750S 2001r.:)w czarnym maciku:) No i Gratuluję, w przyszłym sezonie wpadnę na moto do NML to podudnimy razem ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chopper86 0 Napisano Listopad 6, 2011 fotki marne bo z tele ale moją Eskie widać:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chopper86 0 Napisano Listopad 6, 2011 A Zapraszam Zapraszam rozruszamy trochę te rozespane miasto:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Truten 0 Napisano Listopad 6, 2011 Kurcze coraz bardziej mi się linia supersport podoba. A no i graty sprzętu niech służy ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Listopad 6, 2011 Gratulacje! Niech dudni!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misiek 0 Napisano Listopad 6, 2011 Gratuluję zakupu. Wydaje mi się że znam ten egzemplarz. Kupiony od kogoś z forum ? Ducati Sport 750 jest całkiem fajny, aczkolwiek trzeba przyzwyczaić się do pozycji za kierownicą i nie trzymać ciężaru ciała na rękach, moim zdaniem duży + za mokre sprzęgło - jak to mówią cisza i spokój po za wydechami jak są akcesoryjne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krycha 0 Napisano Listopad 7, 2011 Misiek bardzo dobrze Ci sie wydaje :) przyszedl czas na smiganie z plecaczkiem wiec przesiadka na multine albo STka bo na tego bylem troche za ciezki. Ale smigalo sie zajefajnie i bezproblemowo. mam nadzieje ze chopper bedzie zadowolony z wloszczyzny :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chopper86 0 Napisano Listopad 7, 2011 No też mam taką nadzieje:)na razie muszę ją przez zimę odświeżyć po wymieniać wszystko co trza i wypatrywać wiosennych promieni słońca.Myślę że na test pojadę w Góry Sowie i trasę 100zakrętów:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach