Franz 0 Napisano Listopad 3, 2011 Przyznam, że mnie też duma rozpierała z tej inicjatywy! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakitaki 1 Napisano Listopad 3, 2011 :thumbup: :clap: :clap: :clap: :thumbup: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bernatowitz 0 Napisano Listopad 3, 2011 Pablo - dzięki wrzuciłem na Fejsa - niech wiedzą, że potrafimy być razem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Napisano Listopad 3, 2011 Pablo - dzięki wrzuciłem na Fejsa - niech wiedzą, że potrafimy być razem. nie ma sprawy Bern ;) mi również na sercu zrobiło się cieplej... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
77royal 0 Napisano Listopad 3, 2011 :mrgreen: :D :D :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakitaki 1 Napisano Listopad 4, 2011 Tor Misano Adriatico juz oficjalnie nazwany jest im . Marco Simoncelliego :thumbup: . Paradoksalnie - jestem w szoku :crazy: - tor Sepang nazywa się S.I.C. .................................................Sepang Internationale Circut :? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krl 0 Napisano Listopad 5, 2011 Przeczytałem na Motoblog.it, że Tata Marco namówił Dornę by wbrew panującemu zwyczajowi i minucie ciszy przed wyścigiem MotoGP zrobić minutę pałowania motocykli wszystkich trzech klas jako hołd dla Marco. Jeżeli tak będzie to chyba się rozpłaczę ze wzruszenia jak to piszę już mi się robi jakoś tak ckliwie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakitaki 1 Napisano Listopad 5, 2011 Wczoraj juz pisałem że DORNA przepchnęła pomysł i w niedzielę przed wyścigiem 125 ( okgodz. 10.00)nastąpi totalny Armagedon na cześć SUPER SICA :thumbup: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krl 0 Napisano Listopad 5, 2011 Vale w hołdzie Marco Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krl 0 Napisano Listopad 5, 2011 Jutro o 10.10 odbędzie się na torze w Walencji kółko ku czci i pamięci Marco na torze pojawią się zawodnicy trzech klas a na czele będzie jechał Kevin Schwantz na RCV 211V. Myślami jestem w tej kawalkadzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Listopad 6, 2011 Jutro o 10.10 odbędzie się na torze w Walencji kółko ku czci i pamięci Marco na torze pojawią się zawodnicy trzech klas a na czele będzie jechał Kevin Schwantz na RCV 211V. Myślami jestem w tej kawalkadzie. ...ale sie poryczeliśmy jak bobry. Ciao Marco w czerwcu odwiedzimy cie na grobie w Coriano. Franz`e Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krl 0 Napisano Listopad 6, 2011 CIAO MARCO Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Napisano Listopad 6, 2011 czy można już zobaczyć na Youtube "minutę hałasu" ku czci Marco ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Napisano Listopad 6, 2011 znalazłem coś takiego: http://www.motogp.com/en/videos/2011/Va ... Simoncelli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Styczeń 20, 2012 dziś kończyłby 25 lat... Lewa w górę Marco Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
desmo77 0 Napisano Styczeń 20, 2012 Odwidzimy Cię Marco podczas WDW Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Napisano Styczeń 20, 2012 Odwidzimy Cię Marco podczas WDW Napewno cała grupa DucatiCorsica2012 wybierze się złożyć kwiaty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakitaki 1 Napisano Styczeń 20, 2012 Odwidzimy Cię Marco podczas WDW Napewno cała grupa DucatiCorsica2012 wybierze się złożyć kwiaty. Obowiązkowo , Ciao Marco - do czerwca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach