Piter748 0 Napisano Październik 29, 2011 Sprzedam swojego żóltego 748. Taka decyzja. Stan wg. mnie - bardzo dobry. Moto dające mega fun z jazdy. Zadbany. 2 komplety bocznych owiewek. Do wymiany kmpletne sprzęgło , kosz (600) i tarcze+przekładki (600) + robota. Jest trochę dodatków.Wydechy Termignoni carbon , osłona sprzęgła EVR , karbonowa osłona zębatki zdawczej, carier AFAM - teraz 42 zęby + zamówione 39. Paski jeszcze rok (do końca 2012). Nowy napęd.Cena 14 tysi. Dla zainteresowanych info na telefon 697610932. Bądż info na PW. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Napisano Październik 30, 2011 no i stało się, decyzja podjęta, szkoda, bo to fajna maszynka i z dobrych rąk... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
franek 0 Napisano Październik 30, 2011 Nie denerwuj, albo powiedz co następnego będzie.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piter748 0 Napisano Październik 30, 2011 Nie denerwuj, albo powiedz co następnego będzie.. Luz! Może się nie sprzeda.. :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Październik 30, 2011 Chętnie dopłacę i zamienię się na tlumiki - też mam termi tylko alu a szukam carbonów :D Machniom? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Październik 31, 2011 Czuję tu jakiś chytry plan, torówka. :roll: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piter748 0 Napisano Listopad 3, 2011 Uzupełniając informacje o moto 748. Rok produkcji 2000 Aktualny przebieg 21530 mil. Licznik amerykański (przyjechał ze stanów w 2009 roku). W moim posiadaniu od sierpnia 2009. Jestem pierwszym właścicielem w Polsce. Motocykl był wtedy po paciaku na prawo (porysowana owiewka , złamany kierunkowskaz , pęknięty narożnik owiewki czołowej). Zdjęcia uszkodzeń dla zainteresowanych do wglądu. Dotychczas robione przy nim było według przebiegu (oprócz galanteryjnych kwestii): 15200 - paski,łożyska pasków,olej,filtr oleju,wymiana płynów hamulcowych,klocki tył 17000 - Łożyska główki ramy,olej,filtr oleju,powietrza,regulacja zaworów(sprawdzenie),wymiana oleju w lagach 20000 - napęd,łańcuch +zębatki 21000 - olej,filtr oleju. Pali na dotyk , brzmi zajebiście , szyba przyciemniana (Krencikowa ;) ) akcesoryjna Mra , osłona sprzęgła EVR . Zużyte sprzęgło - więc w komplecie do wymiany. Powodem sprzedaży (co wielu nurtuje) jest potrzeba doinwestowania drugiego (teraz ważniejszego) projektu. A na torze i tak się zobaczymy. :twisted: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Napisano Listopad 3, 2011 Uzupełniając informacje o moto 748. Rok produkcji 2000Aktualny przebieg 21530 mil. Licznik amerykański (przyjechał ze stanów w 2009 roku). W moim posiadaniu od sierpnia 2009. Jestem pierwszym właścicielem w Polsce. Motocykl był wtedy po paciaku na prawo (porysowana owiewka , złamany kierunkowskaz , pęknięty narożnik owiewki czołowej). Zdjęcia uszkodzeń dla zainteresowanych do wglądu. Dotychczas robione przy nim było według przebiegu (oprócz galanteryjnych kwestii): 15200 - paski,łożyska pasków,olej,filtr oleju,wymiana płynów hamulcowych,klocki tył 17000 - Łożyska główki ramy,olej,filtr oleju,powietrza,regulacja zaworów(sprawdzenie),wymiana oleju w lagach 20000 - napęd,łańcuch +zębatki 21000 - olej,filtr oleju. Pali na dotyk , brzmi zajebiście , szyba przyciemniana (Krencikowa ;) ) akcesoryjna Mra , osłona sprzęgła EVR . Zużyte sprzęgło - więc w komplecie do wymiany. Powodem sprzedaży (co wielu nurtuje) jest potrzeba doinwestowania drugiego (teraz ważniejszego) projektu. A na torze i tak się zobaczymy. :twisted: Tajemniczy jak zwykle, ale my kobiety kochamy to w nim najbardziej ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Listopad 3, 2011 Piter - może jednak machniom z doplatą? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piter748 0 Napisano Listopad 3, 2011 Piter - może jednak machniom z doplatą? Mogę Ci pożyczyć. Polatasz - napalisz się i weżmiesz w całości. :lol: Moje termisy sa naprawdę fajne i z nimi żółtek prezentuje się bardzo dobrze. Bez nich musiałbym obniżyć cenę a tego zrobić nie chcę. Sorry Luki Aha mam jeszcze karbonową osłonę na zdawczej.. ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piter748 0 Napisano Listopad 3, 2011 Trochę fotek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piter748 0 Napisano Listopad 26, 2011 Jutro wystawiam furę na Allegro. Temat aktualny. W razie pytań dzwońcie , piszcie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
enZo 0 Napisano Listopad 28, 2011 Jutro wystawiam furę na Allegro. Temat aktualny. W razie pytań dzwońcie , piszcie ;) Ale ziomuś musiałeś dać fotę na której robię za tobą z tyłu :P :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Napisano Listopad 28, 2011 Jutro wystawiam furę na Allegro. Temat aktualny. W razie pytań dzwońcie , piszcie ;) Ale ziomuś musiałeś dać fotę na której robię za tobą z tyłu :P :D Nie płacz enZo, Aprilia musi być za Ducati, tak jest ustawiony łańcuch pokarmowy... ;) Teraz masz Ducati, sytuacja może się zmienić ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach