Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
Piter748

Sprzedam swoje żółte 748

Polecane posty

Sprzedam swojego żóltego 748. Taka decyzja. Stan wg. mnie - bardzo dobry. Moto dające mega fun z jazdy. Zadbany. 2 komplety bocznych owiewek. Do wymiany kmpletne sprzęgło , kosz (600) i tarcze+przekładki (600) + robota. Jest trochę dodatków.Wydechy Termignoni carbon , osłona sprzęgła EVR , karbonowa osłona zębatki zdawczej, carier AFAM - teraz 42 zęby + zamówione 39. Paski jeszcze rok (do końca 2012). Nowy napęd.Cena 14 tysi. Dla zainteresowanych info na telefon 697610932.

Bądż info na PW.

IMG_7265.JPG

IMG_7256.JPG

IMG_7264.JPG

Picture_023.JPG

Chętnie dopłacę i zamienię się na tlumiki - też mam termi tylko alu a szukam carbonów :D Machniom?

Uzupełniając informacje o moto 748. Rok produkcji 2000

Aktualny przebieg 21530 mil. Licznik amerykański (przyjechał ze stanów w 2009 roku). W moim posiadaniu od sierpnia 2009. Jestem pierwszym właścicielem w Polsce.

Motocykl był wtedy po paciaku na prawo (porysowana owiewka , złamany kierunkowskaz , pęknięty narożnik owiewki czołowej). Zdjęcia uszkodzeń dla zainteresowanych do wglądu.

Dotychczas robione przy nim było według przebiegu (oprócz galanteryjnych kwestii):

15200 - paski,łożyska pasków,olej,filtr oleju,wymiana płynów hamulcowych,klocki tył

17000 - Łożyska główki ramy,olej,filtr oleju,powietrza,regulacja zaworów(sprawdzenie),wymiana oleju w lagach

20000 - napęd,łańcuch +zębatki

21000 - olej,filtr oleju.

Pali na dotyk , brzmi zajebiście , szyba przyciemniana (Krencikowa ;) ) akcesoryjna Mra , osłona sprzęgła EVR .

Zużyte sprzęgło - więc w komplecie do wymiany.

Powodem sprzedaży (co wielu nurtuje) jest potrzeba doinwestowania drugiego (teraz ważniejszego) projektu.

A na torze i tak się zobaczymy. :twisted:

Uzupełniając informacje o moto 748. Rok produkcji 2000

Aktualny przebieg 21530 mil. Licznik amerykański (przyjechał ze stanów w 2009 roku). W moim posiadaniu od sierpnia 2009. Jestem pierwszym właścicielem w Polsce.

Motocykl był wtedy po paciaku na prawo (porysowana owiewka , złamany kierunkowskaz , pęknięty narożnik owiewki czołowej). Zdjęcia uszkodzeń dla zainteresowanych do wglądu.

Dotychczas robione przy nim było według przebiegu (oprócz galanteryjnych kwestii):

15200 - paski,łożyska pasków,olej,filtr oleju,wymiana płynów hamulcowych,klocki tył

17000 - Łożyska główki ramy,olej,filtr oleju,powietrza,regulacja zaworów(sprawdzenie),wymiana oleju w lagach

20000 - napęd,łańcuch +zębatki

21000 - olej,filtr oleju.

Pali na dotyk , brzmi zajebiście , szyba przyciemniana (Krencikowa ;) ) akcesoryjna Mra , osłona sprzęgła EVR .

Zużyte sprzęgło - więc w komplecie do wymiany.

Powodem sprzedaży (co wielu nurtuje) jest potrzeba doinwestowania drugiego (teraz ważniejszego) projektu.

A na torze i tak się zobaczymy. :twisted:

Tajemniczy jak zwykle, ale my kobiety kochamy to w nim najbardziej ;)

Piter - może jednak machniom z doplatą?

Mogę Ci pożyczyć. Polatasz - napalisz się i weżmiesz w całości. :lol: Moje termisy sa naprawdę fajne i z nimi żółtek prezentuje się bardzo dobrze.

Bez nich musiałbym obniżyć cenę a tego zrobić nie chcę. Sorry Luki

Aha mam jeszcze karbonową osłonę na zdawczej.. ;)

Jutro wystawiam furę na Allegro. Temat aktualny. W razie pytań dzwońcie , piszcie ;)

Ale ziomuś musiałeś dać fotę na której robię za tobą z tyłu :P :D

Jutro wystawiam furę na Allegro. Temat aktualny. W razie pytań dzwońcie , piszcie ;)

Ale ziomuś musiałeś dać fotę na której robię za tobą z tyłu :P :D

Nie płacz enZo, Aprilia musi być za Ducati, tak jest ustawiony łańcuch pokarmowy... ;)

Teraz masz Ducati, sytuacja może się zmienić ;)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.