Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
martini

Sprzedam Ducati Monster 800 dark

Polecane posty

Witajcie, jako że nabrałem ochoty na coś nowego, dużego, mocnego i oczywiście z dobrze znanej nam włoskiej stajni, postanowiłem o sprzedaży mojej dotychczasowej miłości...

Tak więc zanim wystawię go na OtoMoto.pl, chciałem poinformować o tym fakcie najpierw szanowne grono docpoland...

historia moto w moich rękach zawiera się w serwisie MOTOSTAT http://www.motostat.pl/vehicle-stats/19975

galeria zdjęć https://picasaweb.google.com/1139767257 ... 9f0mcSWuAE

Cena jaka mnie interesuje to 15000pln, klubowicz czy forumowicz może oczywiście podjąć próby negocjacji... :D

Do motocykla posiadam stelaże na sakwy, jednak są one oddzielnym trofeum, wraz z sakwami givi.

Ducat serwisowany w ASO Ducati Azmot Kraków

Monsterka szczegółowo opiszę w kolejnej wizycie na forum.

Proszę kontakt @ ;)

Pozdrawiam.

Gratuluje świetnego zaprezentowania motocykla na otomoto.pl. Opis zachęca do kupna! A jak druga strona reaguje tzn. są klienci na to cacko ?

tak, z daleka ludzie dzwonią i obawiają się, że akurat jak dojadą to u mnie będzie śnieg, akurat dziś śnieg z deszczem i 0'c nie fajnie mokro i ślisko...

taki mały offtop: gdzie kupowałeś taki reflektor? W larssonie może? Bo kiedyś szukałem jakiejś fajnej lustrzanki ale sam badziew był.

Przyszedł moment którego się obawiałem...

W czwartek 22.03.2012r po 2 dniach wiszenia na stronach Otomoto.de znalazł i zgłosił się kupiec na mojego monsterka...

Hmm... od tej pory źle sypiam... :P

A fakty są takie, iż moje moto obejrzał w sieci jakiś Brytyjczyk, skontaktował się ze mną i postanowił sprawić sobie mojego Mostro.

Szkoda że nikt w PL nie docenił tej maszynki, bo teraz już jej nigdy nie zobaczę....

Finalizacja przez PAYPAL.pl i tu moje pytanie... JAK TO WYGLĄDA !?!?

Dostaję kasę na konto i potem CO?? przyjeżdża kurier po moto? Dziś dostałem @ od spedytora którego gość wynajął by wziął moto.?

Hm! mam po prostu wydać dokumenty motocykla i kluczyki, czy to jakaś grubsza sprawa i umowa jakaś będzie czy coś? Ale jak jak gość nie zjawi się osobiście... hmm Jeśli ma ktoś doświadczenie to proszę o info...

WTF ?!

Czesc,

Wyglada na lipe :/

Przegladnij forum bo to dosyc popularna metoda naciagaczy :(

Hmmm, mam wrażenie, że to kolejny przypadek przekrętu o "Panu z Anglii chcącym kupić motor od Polaka". Ja ostatnio sprzedawałem dwie Hondy, dwa razy było takie coś. Kolega sprzedawał GSRa, też dostał takiego maila. Generalnie na necie mnóstwo takich przypadków. Ja bym się nie generalnie nie napalał, ale może akurat w Twoim przypadku.

Qrva jego brać...

Ale przekręty...

Jeszcze raz Ci dziękuje za telefon biały!!

Dziękuje też reszcie towarzystwa...

Już mu posłałem wiadomość, co w trawie piszczy, gdzie i dlaczego ma wpłacić pieniądze.

Już mu posłałem wiadomość, co w trawie piszczy, gdzie i dlaczego ma wpłacić pieniądze.

No ciekawy jestem mocno czy w ogóle dostaniesz jakąkolwiek odpowiedź...

Ale jeśli to wałek - to mógłbyś zostać bez moto i BEZ KASY ! :evil:

No ciekawy jestem mocno czy w ogóle dostaniesz jakąkolwiek odpowiedź...

Ale jeśli to wałek - to mógłbyś zostać bez moto i BEZ KASY ! :evil:

Doszukałem się, to oszust !!

Moto wraca do na rynek wtórny w PL :)

W sumie tak, tylko czym ja będę jeździł :( ?

zdążyłem go doinwestować, ;) złote klamki CNC (w drodze do mnie) i zadupek...

czym ja będę jeździł ?

MTS 1200 - to chyba jest poza dyskusją ?

Oczywiście, ale akurat tak się składa, że nie ma modelu który mi pasi, a jak jest to $$$... z dnia na dzień bliżej meetingu, a nie mogę zostać bez moto... ;)

Gość
Temat jest zablokowany i nie można w nim pisać.
Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.