Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
Krasnal

MTS 620 poszukiwana

Polecane posty

Mój przyjaciel od pewnego czasu kieruje się w jedyną właściwą moto-stronę: jeździ Vespą ale przekonałem go do motocykla.

Kumpel jest słusznych rozmiarów więc zdecydował się na Babystradę 620.

Ktokolwiek słyszał, ktokolwiek wie o pewnej, ładnej, nieskręcanej na trytki sztuce jest zobowiązany do dania info żeby w ten sposób powiększyć naszą rodzinę.

Kwota do 14tys PLN

Martini i opłatami wyjdzie ok 17-18000 zlotych,

jeszcze Geni z Ostrołęki ma Multistradę 1000 na sprzedaż, może opuści nieco z ceny, jak pozdejmuje świecidełka ?

W sprawie ceny to do Ryśka z Desmostodoły, bo tam motocykl stoi a Rych upoważniony jest do rozmów.

Mam jedno takie zdjęcie, no i parę innych...

Pozdr. J-999

DSCN4469.JPG

DSCN4491.JPG

A jakie to ma znaczenie gabarytowo mniej więcej jedno i drugie podobne, jedynie moc i moment wyższy, jednak nie od dziś wiadomo, że Ducati to nie japonia, niesamowite ma dawkowanie, jak chce jeździć wolno, będzie jeździć wolno, a na dodatek podczas wyprzedzania nie musi tracić cennych sekund nieraz decydujących o zdrowiu czy życiu, ale jego wybór...

a motocykl znany, nie przypadkowy...

Pozdr. J-999

W cenie motocykla ogranicznik gazu zmniejszający moc motocykla o tyle ile potrzeba, do wielkości Multi 620 !!!

Potem w każdej chwili gdy zabraknie mocy, będzie można powrócić do fabrycznych nastawów.

Zaletą dużych silników, są duże przebiegi międzynaprawcze, a jak mówią amerykanie, od dużej pojemności jeszcze lepsza jest jeszcze większa pojemność...

Pozdr. J-999

Obsługujemy bardzo ładną Multi620 Dark, właściciel wspomniał, że prawdopodobnie będzie się przesiadał na Multi1200. Puściłem mu maila co by dał znać, czy już ją chce sprzedać. Jak przyjdzie jakaś odpowiedź to dam znać.

W cenie motocykla ogranicznik gazu zmniejszający moc motocykla o tyle ile potrzeba, do wielkości Multi 620 !!!

Potem w każdej chwili gdy zabraknie mocy, będzie można powrócić do fabrycznych nastawów.

Zaletą dużych silników, są duże przebiegi między naprawcze, a jak mówią amerykanie, od dużej pojemności jeszcze lepsza jest jeszcze większa pojemność...

Pozdr. J-999

Przemku, Janek ma troszkę racji, je też duże moto zacząłem od Twojego Monstera 800 ! Przyznam że kilka miesięcy się go uczyłem, szybko jednak potrafiłem nad mim zapanować, a teraz mi MAŁO!

To kwestia delikatnego obchodzenia się z manetką gazu, przy pierwszych 3000-5000km to podstawa dla pierwszaka, jak już ujeździ moto, to będzie latał po zakrętach jak szalony, a to chyba to jest najtrudniejsze na dużym moto, zmieścić się w zakręcie, by się nie przewieść na lewy pas lub w rów, lub by nie wylądować na bagażniku auta przed sobą...

Ogranicznik na manetce mu spokojnie pomoże, lecz moim zdaniem szybko go ściągnie...

Prawdę rzecze Klekot i Martini!

Duży piec=większa szansa na ucieczkę w krytycznej sytuacji i dużo więcej funu :)

Ja też próbowałem to kumplowi wytłumaczyć ale jego brak doświadczenia na moto + presja wszystkich dookoła, którzy motocykle widują czasem na drodze sprawiły że taka jest decyzja i kropka.

Musieli -daj znaka gdyby ta MTS była do wzięcia

thx for all

A mój Klekot999 ma 190 KM i co?

Papier wszystko przyjmie :lol: .

Pozdr. J-999

P.S. Ciekawe czemu napisał bezwypadkowy, skoro widać małe łubudubu...lepiej nic nie pisać...

Jak widze taki błąd w opisie to od razu omijam choćby nie wiem jaka "perełka" była.

OT. krupin99 z jakiego woj. jestes :?:

Jak widze taki błąd w opisie to od razu omijam choćby nie wiem jaka "perełka" była.

OT. krupin99 z jakiego woj. jestes :?:

Małopolska.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.