theodor 2 Napisano Listopad 8, 2011 Oddam, najchętniej jako całość trochę szpargałów od starych modeli Kawasaki. Jakiś zbiornik paliwa od KZ-a kolektor wydechowy 4W1 chromowany do KZ1000 kilka kół rózniastych od ww modeli i trochę drobnicy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Listopad 8, 2011 A do Monstera czasem nie masz takich szpargałów ? :D Może czerwone koła ? - nie dawałbym swoich do lakierowania... :lol: :lol: :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Listopad 8, 2011 A jaki wzór konkretnie kół? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Listopad 8, 2011 Wzór obojętny - ważne, że maja być czerrrrrrrwone. Te z Króla ostatecznie mogą być 8-) :lol: - w rozliczeniu daję moje: szare i z odpryskami lakieru (pamiątki po odważnikach oderwanych na siłę - za jakieś 60 lat będą miały wartość kolekcjonerską !!) :lol: :lol: :lol: A tak przy okazji i na poważnie: koła od mojego DS są seryjne - czy to oznacza, że każdy Monster ("stary") będzie miał identyczne ? (620, 750, 900) Czy koła od SS też będą pasować. Bo zastanawiam się czy wydawać kasę na lakierowanie, czy na zakup czerwonych malowanych fabrycznie... :roll: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Listopad 8, 2011 chyba nie skorzystam :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Listopad 8, 2011 Wymiękasz ?? :lol: :lol: :lol: Takich jak moje prędko nie zobaczysz :lol: :lol: :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Boa 0 Napisano Listopad 8, 2011 Siema Theo. Mogę wstępnie towar przyblokować :?: Mam kumpla maniaka, który ma KZ/Z 550, czy coś z Twoich bambetli :lol: Jemu podejdzie :?: Możesz napisać o jaką drobnicę chodzi (nie musisz wszystkiego wymieniać z numerami katalogowymi of course :P ). Ew, jak duża paczka to będzie, pytam pod kątem wysyłki :) Dzięki za info. Raf. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Listopad 8, 2011 Ok, spiszę co mam i dam znaka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomcio 0 Napisano Listopad 9, 2011 Jak byś miał jakiś stary kolektor do monstera to ja przygarnę, może być dziurawy potrzebny mi tylko jako wzór i ewentualnie do pocięcia :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Boa 0 Napisano Listopad 9, 2011 Ok, spiszę co mam i dam znaka. Wielkie dzięki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach