Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
DuKa

Malowanie ramy

Polecane posty

Wolałabym jednak zrobić to raz, a porządnie i na bogato ;) Na razie robię kosztorys pomysłu, który siedzi mi w głowie...

I wraz z początkiem zimy czarnula idzie na warsztat i wprowadzam cały projekt w życie :D

W mojej wiosce jest koleś maluje proszkowo, robiłem u niego sety do monstera 620 za komplet - piaskowanie, malowanie - 30 zł. wyszły jak nowe , nie piaskował grubym granulatem tylko pyłem powstałym po piaskowaniu aby nie uszkodzić powierzchni, cena do jakości wykonania śmieszna. Zaznaczę że koleś ma moto, więc wie jak i co malować i czym traktować. pozdrawiam.

KGr    1

W mojej wiosce jest koleś maluje proszkowo, robiłem u niego sety do monstera 620 za komplet - piaskowanie, malowanie - 30 zł. wyszły jak nowe , nie piaskował grubym granulatem tylko pyłem powstałym po piaskowaniu aby nie uszkodzić powierzchni, cena do jakości wykonania śmieszna. Zaznaczę że koleś ma moto, więc wie jak i co malować i czym traktować. pozdrawiam.

No supcio tylko nie masz w profilu podanego w jakiej wiosce mieszkasz :)

No supcio tylko nie masz w profilu podanego w jakiej wiosce mieszkasz :)

Kędzierzyn-Koźle

Osobiście korzystałem z http://malowaniefelg.com/ Cena i jakość gites, tylko matrix ma taki młyn że jest utrudniony kontakt telefoniczny i najlepiej jechać osobiście na stabłowicką :)

KGr    1

Ja dzisiaj albo jutro odbieram rame z lakierni Domino, dam znac jak wyszla :)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.