KejTi 0 Napisano Czerwiec 17, 2015 Wolałabym jednak zrobić to raz, a porządnie i na bogato ;) Na razie robię kosztorys pomysłu, który siedzi mi w głowie... I wraz z początkiem zimy czarnula idzie na warsztat i wprowadzam cały projekt w życie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
norbico 0 Napisano Czerwiec 17, 2015 W mojej wiosce jest koleś maluje proszkowo, robiłem u niego sety do monstera 620 za komplet - piaskowanie, malowanie - 30 zł. wyszły jak nowe , nie piaskował grubym granulatem tylko pyłem powstałym po piaskowaniu aby nie uszkodzić powierzchni, cena do jakości wykonania śmieszna. Zaznaczę że koleś ma moto, więc wie jak i co malować i czym traktować. pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KGr 1 Napisano Czerwiec 18, 2015 W mojej wiosce jest koleś maluje proszkowo, robiłem u niego sety do monstera 620 za komplet - piaskowanie, malowanie - 30 zł. wyszły jak nowe , nie piaskował grubym granulatem tylko pyłem powstałym po piaskowaniu aby nie uszkodzić powierzchni, cena do jakości wykonania śmieszna. Zaznaczę że koleś ma moto, więc wie jak i co malować i czym traktować. pozdrawiam. No supcio tylko nie masz w profilu podanego w jakiej wiosce mieszkasz :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
norbico 0 Napisano Czerwiec 19, 2015 No supcio tylko nie masz w profilu podanego w jakiej wiosce mieszkasz :) Kędzierzyn-Koźle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bedi 0 Napisano Lipiec 1, 2015 Osobiście korzystałem z http://malowaniefelg.com/ Cena i jakość gites, tylko matrix ma taki młyn że jest utrudniony kontakt telefoniczny i najlepiej jechać osobiście na stabłowicką :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KGr 1 Napisano Lipiec 2, 2015 Ja dzisiaj albo jutro odbieram rame z lakierni Domino, dam znac jak wyszla :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach