Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
qkasurf

Kierunki_alternatywa dla Rizomy

Polecane posty

Planuję zmienić wypłowiałe, poklejone taśmą, popękane, seryjne kierunki w mojej 696. Przetrzepałem sieć szukając czegoś godnego uwagi. Dochodzę do wniosku, że będzie mi ciężko znaleźć alternatywę bez waszej pomocy. Celuję coś w stylu Rizoma Track 77, mega przyjemne, stylishe kierunki. Interesuje mnie coś w ich stylu, chociaż wolałbym się nie ograniczać. Szczerze mówiąc każdy fajny pomysł w cenie. Dawajcie swoje propozycje. Dzięki z góry!

Dzięki Billy. Tak znam, oglądałem wcześniej, nie przemawiają jednak do mnie. Gdybym zobaczył gdzieś na moto, to może zmieniłbym zdanie.

Nie lubię transparentnych kloszy, a 1 mocna dioda jest moim zdaniem wystarczająca przy mniejszych gabarytach (stąd dążenie do minimalistycznych kierunków). Chyba z całej gamy najbardziej przemawia do mnie Viper (nie mini), bo występuje na krótkim ramieniu, ale to dla mnie jedyna jego zaleta (to też nie dioda niestety).. Tak się koło zamyka, szukam dalej. Za wszelkie inne podpowiedzi, dziękuję z góry!

Niestety poza rizomą na pojedynczym superledzie (taj jak Track77) nie ma zbyt wielkiej alternatywy, może Kellermann Ci podpasuje, ale cenowo to nawet trochę drożej niż RIZOMA.

krl    0

Jak chcesz mogę ci odsprzedać kierunki Rizomy Track77, kupiłem ale po głębokim zastanowieniu postanowiłem założyć do Multi cały krótki ogon z węgla z katalogu akcesoriów Ducati więc kierunki się nie przydadzą.

Mam dwie sztuki.

Jak chcesz mogę ci odsprzedać kierunki Rizomy Track77, kupiłem ale po głębokim zastanowieniu postanowiłem założyć do Multi cały krótki ogon z węgla z katalogu akcesoriów Ducati więc kierunki się nie przydadzą.

Mam dwie sztuki.

no to zapadła decyzja, Track77 na celowniku, 2 szt. jakby "w drodze" od krl. Poszukiwana jeszcze para na przod.

Mam dwie sztuki.

no to zapadła decyzja, Track77 na celowniku, 2 szt. jakby "w drodze" od krl. Poszukiwana jeszcze para na przod.

Dodam tylko nieśmiało, że aby zainstalować to w 696 na oryginalnym "ogonie" i w przedniej obudowie lampy, musisz się zaopatrzyć w komplet takich oto adapterów: http://www.rizoma.com/en/products-bikes ... dapte.html

Dodam tylko nieśmiało, że aby zainstalować to w 696 na oryginalnym "ogonie" i w przedniej obudowie lampy, musisz się zaopatrzyć w komplet takich oto adapterów: http://www.rizoma.com/en/products-bikes ... dapte.html

Dzięki musieli. Czekam na kierunki os krl, obejrzę co i jak ugryźć- pewnie zwrócę się do ciebie o dostawę takowych. Z tego wstępnie co zauważyłem wczoraj, trzeba będzie pół tyłka niuni rozebrać by to zmontować. Idealne weekendowe zajęcie, już nie mogę się doczekać!

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.