janolf03 0 Napisano Listopad 11, 2011 Witam. Zarejstrowałem się dziś na forum. Ducatami jeżdżę od 3 lat. odtwarzam 1000 sporta z 2006 r. Ciężko z częściami. ( siedzenie . błotnik , zegary ) . Może ktoś ma co nieco zbędnego w garażu albo na struchu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Listopad 11, 2011 Cześć. Jest taki dział "Powitalnia" - skrobnij tam kilka słów, no chyba, że forum potrzebne Ci TYLKO do pozyskania części. :roll: :D Powodzenia w działaniach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
janolf03 0 Napisano Listopad 11, 2011 Nie o to jest moim głównym celem. Jestem już zainfekowany ducatami a rozmawiając nawet innymi motocyklistami , nie jeżdżącymi tymi motorkami czuję się jakbym rozmawiał z eskimosem o wyższości świąt Bożego Narodzenia nad świętami Wielkanocnymi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klekot999 29 Napisano Listopad 12, 2011 Zadzwoń do Ryśka z Jedwabnego, może co pomoże... Tel: 606814703 Pozdr. J-999 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Boa 0 Napisano Listopad 12, 2011 Cześć.Jest taki dział "Powitalnia" - skrobnij tam kilka słów, no chyba, że forum potrzebne Ci TYLKO do pozyskania części. :roll: :D Powodzenia w działaniach. Biały uważaj, bo za taki offtop można dostać bana... :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Listopad 12, 2011 A za taki : Biały uważaj, bo za taki offtop można dostać bana... to już nie można ? :D Najwyżej...nas Admin pokasuje...cóż - życie... ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krl 0 Napisano Listopad 12, 2011 O masz, zakazali a też miałem coś takiego napisać raz w życiu trzeba ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Listopad 14, 2011 Janolf powodzenia przy reanimacji sprzęta :thumbup: Opisuj i wrzucaj foty z prac ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
janolf03 0 Napisano Listopad 14, 2011 Klekot , dzięki serdeczne za kontakt do Ryśka z Jedwabnego. Super gościu :D .Myślę że współpraca zaowocuje postępami w remoncie. Gość to studnia wiedzy na temat szczegółów dotyczących ducatów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach