Groszek 8 Napisano Listopad 16, 2011 Witajcie. Gdzie kupić dobry zestaw napędowy w dobrej cenie? I jak jest z tymi tylnymi zębatkami? - warto interesować się adapterem czy lepiej po prostu kupić oryginalną zębatkę? Dziękuję, pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Arnelize 0 Napisano Listopad 16, 2011 Swego czasu doszly mnie sluchy, ze akcesoryjne bywaja tansze, do tego ladniejsze, a zywotnosc ta sama, a i nawet lepsiejsza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Arnelize 0 Napisano Listopad 16, 2011 Mialem miedzy innymk na mysli "super sprox" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nikewid 0 Napisano Listopad 16, 2011 ja mam u siebie super sprox wygląda oblędnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krasnal 0 Napisano Listopad 17, 2011 Ja miałem problem z dostaniem zestawu napędowego do MTS więc po sezonie to idealny moment na wymianę. Próbowałem w HRG w Poznaniu ale długo nie mogli sprowadzić ale dostałem napęd od ręki w Toxic moto u Romana we Wrocku -łańcuch złota DIDa i oryginalne zębatki. Niestety napęd do monowachacza tani nie jest :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach