krl 0 Napisano Listopad 16, 2011 Ponieważ szukam od dłuższego czasu MH tp przeglądam ogłoszenia ze świata i trafiłem na to ogłoszenie, dzwoniłem pytałem potwierdzają cenę model i dostępność Ducati Streetfighter S za 65 tyś brutto, według mnie cena jest naprawdę dobra. http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/show ... geNumber=2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
2wheels 0 Napisano Listopad 17, 2011 Ponieważ szukam od dłuższego czasu MH tp przeglądam ogłoszenia ze świata i trafiłem na to ogłoszenie, dzwoniłem pytałem potwierdzają cenę model i dostępność Ducati Streetfighter S za 65 tyś brutto, według mnie cena jest naprawdę dobra. http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/show ... geNumber=2 Jeżeli nie koniecznie nowy Cie interesuje to desmofighter ciagle cos przebąkuje o sprzedaży swojego , czarny S , carbony ducati peformance , pazzo , amor skretu ohlins itp , Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krl 0 Napisano Listopad 17, 2011 Ponieważ szukam od dłuższego czasu MH tp przeglądam ogłoszenia ze świata i trafiłem na to ogłoszenie, dzwoniłem pytałem potwierdzają cenę model i dostępność Ducati Streetfighter S za 65 tyś brutto, według mnie cena jest naprawdę dobra. http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/show ... geNumber=2 Jeżeli nie koniecznie nowy Cie interesuje to desmofighter ciagle cos przebąkuje o sprzedaży swojego , czarny S , carbony ducati peformance , pazzo , amor skretu ohlins itp , Dzięki ale na tą chwilę nie szukam STF-a a już nalewano nie dłubanego taki motocykl kupuję się by dokładać do niego samemu według własnej wizji. Czekam wciąż na wymarzonego MH jak się nie dogadam z właścicielem to mam już umówionego STF-a z Włoch. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
2wheels 0 Napisano Listopad 17, 2011 Ponieważ szukam od dłuższego czasu MH tp przeglądam ogłoszenia ze świata i trafiłem na to ogłoszenie, dzwoniłem pytałem potwierdzają cenę model i dostępność Ducati Streetfighter S za 65 tyś brutto, według mnie cena jest naprawdę dobra. http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/show ... geNumber=2 Jeżeli nie koniecznie nowy Cie interesuje to desmofighter ciagle cos przebąkuje o sprzedaży swojego , czarny S , carbony ducati peformance , pazzo , amor skretu ohlins itp , Dzięki ale na tą chwilę nie szukam STF-a a już nalewano nie dłubanego taki motocykl kupuję się by dokładać do niego samemu według własnej wizji. Czekam wciąż na wymarzonego MH jak się nie dogadam z właścicielem to mam już umówionego STF-a z Włoch. spox , wiem ze własny projekt jest bardziej cieszący , ale zawsze mozna kupic od niego serię bo taka opcja z tego co weim tez była rozpatrywana :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krl 0 Napisano Listopad 17, 2011 Jeżeli już to w grę wchodzi coś z przebiegiem nie większym niż 2,5tyś i nie w S-ce, ale czekam do soboty na info od człowieka z MH, jezeli nic z tego nie będzie to jadę w niedziele w nocy do Włoch po STF-a. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KGr 1 Napisano Listopad 17, 2011 Jeżeli już to w grę wchodzi coś z przebiegiem nie większym niż 2,5tyś i nie w S-ce, ale czekam do soboty na info od człowieka z MH, jezeli nic z tego nie będzie to jadę w niedziele w nocy do Włoch po STF-a. Zabierz mnie ze soba! Moze wroce z jakims monsterem :) E nie... jednak nie zdaze z monachium wrocic :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
franek 0 Napisano Listopad 17, 2011 Ja mogę jechać :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krycha 0 Napisano Listopad 18, 2011 to jakbyscie jakas multiszkarade tudziez st3 znalezli do 12k to sie chetnie pisze :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KGr 1 Napisano Listopad 18, 2011 jakas multiszkarade Pikne okreslenie na stara generacje Multi :) Oddaje idealnie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
franek 0 Napisano Listopad 18, 2011 Też tak uważam :D Niestety, wygląda na to, że właśnie Multiszkarada będzie następczynią STeka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krycha 0 Napisano Listopad 18, 2011 no idealne okreslenie na fiata multiple wsord motocykli :) francesko a Ty sprzedales juz swojego STka ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
franek 0 Napisano Listopad 18, 2011 Yo, sprzedałem. Został w desmorodzinie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krycha 0 Napisano Listopad 18, 2011 Yo, sprzedałem. Został w desmorodzinie ;) Multiszkoda ze nie u mnie :) no to jak bedziesz poszukiwal szkarady to moze na dwie dadza jakas desmo znizke :) tylko ze ja w niewielkim pieniadzu szukam :( pozdr ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach