miro 0 Napisano Listopad 21, 2011 Mam taki problem, nie mam numeru do kluczy same klucze nie dzialaja , chyba szlag trafil imobilajzer, czy idzie jakos bez numeru uaktywnic motor? Wszystko swieci ale nie odpali, tak go juz kupilem z taka usterka (brak kodu) Ktos kiedys gryzl taki temat? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Listopad 21, 2011 nowe zegary i komplet kluczyków? albo usunięcie immo? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Listopad 22, 2011 Może się mylę, ale poczytaj TO. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krupin99 0 Napisano Listopad 22, 2011 Może się mylę, ale poczytaj TO. To dotyczy czego innego. W Multistradzie 1200 myśle że jest inaczej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krl 0 Napisano Listopad 22, 2011 Myślę że chodzi ci o kod PIN, jeżeli tak to jest możliwość w serwisie dezaktywacji tego kodu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miro 0 Napisano Listopad 22, 2011 Dzieki panowie za podpowiedzi i okazana pomoc, pochwale sie jak zacznie buczeć :D Mam jeszcze jedna prosbe , moze mi ktos pokazac fotki ile jest kluczy i jak wyglada ta karta? czyli lacznie 3 klucze i 1 karta? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krupin99 0 Napisano Listopad 22, 2011 Dzieki panowie za podpowiedzi i okazana pomoc, pochwale sie jak zacznie buczeć :D Mam jeszcze jedna prosbe , moze mi ktos pokazac fotki ile jest kluczy i jak wyglada ta karta? czyli lacznie 3 klucze i 1 karta? Z tego co piszą w instrukcji to jest jeden klucz aktywny i jeden pasywny. A jak wyglądają twoje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Listopad 22, 2011 A jak wyglądają twoje? Popieram - wolałbym wiedzieć, że jesteś prawowitym właścicielem udzielając Ci rad (mimo, że mogą nie rozwiązać problemu) No offence - to tylko ostrożność. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tmsa 0 Napisano Listopad 22, 2011 Kurcze może coś przeoczyłem ale w mojej MTS jest tylko klucz aktywny i czerwony pasywny do otwierania kufrów, karty nie dostałem od dealera!! tylko ustaliłem swój PIN w motorku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krl 0 Napisano Listopad 22, 2011 Kurcze może coś przeoczyłem ale w mojej MTS jest tylko klucz aktywny i czerwony pasywny do otwierania kufrów, karty nie dostałem od dealera!! tylko ustaliłem swój PIN w motorku. Nic nie przeoczyleś w MTS 1200 jest tylko drugi czerwony kluczyk, teraz kupiłem STF-a i tu są dwa klucze + Karta a w starszych motocyklach były dwa klucze czarne, klucz kodujący czerwoni i karta kodowa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cinek78 124 Napisano Listopad 23, 2011 a ja mam pytanie: wiem gdzie zaprogramować pin , ale jak za jego pomoca odpalić motocykl??? sorki jeśli pytanie jest głupie , ale instrukcje mam po ang. , a motocykl stoi u mnie od 6 godz. i nie miałem czasu się zagłębić,... generalnie jak wpiszę cały pin to którym przyciskiem go akceptuję??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miro 0 Napisano Listopad 23, 2011 A jak wyglądają twoje? Popieram - wolałbym wiedzieć, że jesteś prawowitym właścicielem udzielając Ci rad (mimo, że mogą nie rozwiązać problemu) No offence - to tylko ostrożność. to mowie ze jestem prawowity :mrgreen: wracajac do tematu mam tylko tyle.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krl 0 Napisano Listopad 24, 2011 Masz więc wszystko co trzeba do MTS 1200 nie dodają kart kodowej, możesz ewentualnie ustalić własny kod PIN Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miro 0 Napisano Styczeń 5, 2012 we wtorek multi powinna znalesc sie w serwisie i jak ja tam odpala to beda jaja :D , przegazuje ja nawet w sniegu :lol: pewnie sie pochwale jak poszlo , obym nie musial "wieszac psow" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krl 0 Napisano Styczeń 6, 2012 we wtorek multi powinna znalesc sie w serwisie i jak ja tam odpala to beda jaja :D , przegazuje ja nawet w sniegu :lol: pewnie sie pochwale jak poszlo , obym nie musial "wieszac psow" W tej sytuacji pozostaje więc życzyć powodzenia i sukcesu a ze śniegiem ostrożnie byś nie musiał lakieru zamawiać ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miro 0 Napisano Styczeń 8, 2012 do wtorku troche czasu a multi sie juz odwidzial kod :evil: teraz pokazuje mi inne ciekawe obrazki, ma ktos jakis pomysl? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krl 0 Napisano Styczeń 9, 2012 Multi prosi cię o wizytę u doktora z komputerem, bez odpowiednich narzędzi nic tu nie zrobisz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cinek78 124 Napisano Styczeń 9, 2012 pierwszy sygnał to brak czujnika temperatury powietrza - sprawdz kostkę pod prawym plastikiem w tunelu airboksu - mała kostka. drugi to najrawdopodobniej usterka/rozpięcie któregoś czujnika ABS - kurcze - napisz co to moto przeszło że takie swierze a tak napaprane!!!! :!: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miro 0 Napisano Luty 7, 2012 wiec tak multi juz jezdzi.... :mrgreen: za jakis czas sie pochwale zdjeciami.dziekuje wszystkim za okazana pomoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach