Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
miro

brak nuremu z kodem

Polecane posty

Mam taki problem, nie mam numeru do kluczy same klucze nie dzialaja , chyba szlag trafil imobilajzer, czy idzie jakos bez numeru uaktywnic motor? Wszystko swieci ale nie odpali, tak go juz kupilem z taka usterka (brak kodu) Ktos kiedys gryzl taki temat?

krl    0

Myślę że chodzi ci o kod PIN, jeżeli tak to jest możliwość w serwisie dezaktywacji tego kodu.

Dzieki panowie za podpowiedzi i okazana pomoc, pochwale sie jak zacznie buczeć :D

Mam jeszcze jedna prosbe , moze mi ktos pokazac fotki ile jest kluczy i jak wyglada ta karta? czyli lacznie 3 klucze i 1 karta?

Dzieki panowie za podpowiedzi i okazana pomoc, pochwale sie jak zacznie buczeć :D

Mam jeszcze jedna prosbe , moze mi ktos pokazac fotki ile jest kluczy i jak wyglada ta karta? czyli lacznie 3 klucze i 1 karta?

Z tego co piszą w instrukcji to jest jeden klucz aktywny i jeden pasywny. A jak wyglądają twoje?

A jak wyglądają twoje?

Popieram - wolałbym wiedzieć, że jesteś prawowitym właścicielem udzielając Ci rad (mimo, że mogą nie rozwiązać problemu)

No offence - to tylko ostrożność.

Kurcze może coś przeoczyłem ale w mojej MTS jest tylko klucz aktywny i czerwony pasywny do otwierania kufrów, karty nie dostałem od dealera!! tylko ustaliłem swój PIN w motorku.

krl    0
Kurcze może coś przeoczyłem ale w mojej MTS jest tylko klucz aktywny i czerwony pasywny do otwierania kufrów, karty nie dostałem od dealera!! tylko ustaliłem swój PIN w motorku.

Nic nie przeoczyleś w MTS 1200 jest tylko drugi czerwony kluczyk, teraz kupiłem STF-a i tu są dwa klucze + Karta a w starszych motocyklach były dwa klucze czarne, klucz kodujący czerwoni i karta kodowa.

a ja mam pytanie: wiem gdzie zaprogramować pin , ale jak za jego pomoca odpalić motocykl??? sorki jeśli pytanie jest głupie , ale instrukcje mam po ang. , a motocykl stoi u mnie od 6 godz. i nie miałem czasu się zagłębić,... generalnie jak wpiszę cały pin to którym przyciskiem go akceptuję???

A jak wyglądają twoje?

Popieram - wolałbym wiedzieć, że jesteś prawowitym właścicielem udzielając Ci rad (mimo, że mogą nie rozwiązać problemu)

No offence - to tylko ostrożność.

to mowie ze jestem prawowity :mrgreen:

wracajac do tematu mam tylko tyle....

550c14981d82bcfa.jpg

a35fda914d3d9d7a.jpg

d0563254432e86b5.jpg

krl    0

Masz więc wszystko co trzeba do MTS 1200 nie dodają kart kodowej, możesz ewentualnie ustalić własny kod PIN

we wtorek multi powinna znalesc sie w serwisie i jak ja tam odpala to beda jaja :D , przegazuje ja nawet w sniegu :lol: pewnie sie pochwale jak poszlo , obym nie musial "wieszac psow"

krl    0
we wtorek multi powinna znalesc sie w serwisie i jak ja tam odpala to beda jaja :D , przegazuje ja nawet w sniegu :lol: pewnie sie pochwale jak poszlo , obym nie musial "wieszac psow"

W tej sytuacji pozostaje więc życzyć powodzenia i sukcesu a ze śniegiem ostrożnie byś nie musiał lakieru zamawiać ;)

do wtorku troche czasu a multi sie juz odwidzial kod :evil: teraz pokazuje mi inne ciekawe obrazki, ma ktos jakis pomysl?

5d35fa7f543350c8.jpg

8fe72f9d5c1c145d.jpg

7a85c972f036201d.jpg

krl    0

Multi prosi cię o wizytę u doktora z komputerem, bez odpowiednich narzędzi nic tu nie zrobisz.

pierwszy sygnał to brak czujnika temperatury powietrza - sprawdz kostkę pod prawym plastikiem w tunelu airboksu - mała kostka. drugi to najrawdopodobniej usterka/rozpięcie któregoś czujnika ABS - kurcze - napisz co to moto przeszło że takie swierze a tak napaprane!!!! :!:

wiec tak multi juz jezdzi.... :mrgreen: za jakis czas sie pochwale zdjeciami.dziekuje wszystkim za okazana pomoc

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.