qkasurf 0 Napisano Listopad 23, 2011 Szukałem, szukałem i nie znalazłem.. A więc zakładam temat dotyczący aktualnego przebiegu naszych potworów. Na początek wrzucam swoje współrzędne: 48.100 km (ze mną w siodle od października 2011: 1.300 km). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Boa 0 Napisano Listopad 23, 2011 Uuu widać, że sezon martwy, ludziom się nudzi :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
qkasurf 0 Napisano Listopad 23, 2011 Uuu widać, że sezon martwy, ludziom się nudzi :lol: ...tak jak Tobie... Twoja odpowiedź nic nie wnosi do tematu :lol: Tak poważnie, mam nadzieję, że to nie tajemnica-> przebieg naszych sprzętów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Boa 0 Napisano Listopad 23, 2011 No kiedy właśnie w większości sprzętów, przebieg jest nie tyle tajemnicą, co tajemniczy... Ty akurat (o ile dobrze kojarzę) dorwałeś sprzęt po pierwszym właścicielu z realnym przebiegiem, ale praktycznie każdy kupowany sprzęt na polskim rynku jest kręcony, a wydaje mi się, że tylko garstka forumowiczów ma sprzęt z salonu, po pierwszym właścicielu, bądź z udokumentowanym przebiegiem. Swoją drogą masz jakiś cel :?: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jagoda 0 Napisano Listopad 23, 2011 No właśnie, jaki jest cel tego wątku? Mój przebieg: 43930 na dzień 2011-11-07. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
qkasurf 0 Napisano Listopad 23, 2011 np. wypicie, jak to niektórzy na tym forum, wspólnie kawy w serwisie i przybicie sobie 'piątki' ;) W sumie przesłanek poważnych ten temat nie musi ze sobą nieść, ale świadomość uplasowania się gdzieś na liście, obczajenie rekordzisty itp., to mogą być niektóre z powodów. Każdy tak na prawdę może to odbierać na swój sposób. W gruncie rzeczy dobrze, że podjąłeś temat.. może faktycznie w tym przypadku trochę drażliwy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TomTom 2 Napisano Listopad 23, 2011 NAGRODA OD PREZESSUNIA DLA REKORDZISTY !! 8-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Listopad 23, 2011 przebieg nieznany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
qkasurf 0 Napisano Listopad 23, 2011 NAGRODA OD PREZESSUNIA DLA REKORDZISTY !! 8-) dobre, dobre! Jest szansa, że choć raz pójdzie to w drugą stronę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klopsik 2 Napisano Listopad 23, 2011 przebieg nieznany jak się nie ma zegarów to się nie zna przebiegu :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Listopad 23, 2011 To też :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Listopad 23, 2011 co prawda nie monster a 748 ale: przebieg na pierwszym silniku - nieznany, był to jeden z kilku silników z wadą fabryczną - wymieniony został na nowy w serwisie ducati w ramach gwarancji przebieg na drugim silniku - 39000km, silnik został zatarty przez komis. przebieg na trzecim silniku - adam jakies 800km, ja jakies 14 000km suma to ponad 53 000km na bank :D teraz nie mam licznika wiec nie wiem o ile rośnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KGr 1 Napisano Listopad 23, 2011 Moze kolega chce sprawdzic ile jego monster jeszcze wytrzyma :) Spokojnie, nie jestes nawet w polowie drogi (niektorzy mowia ze 40 tys to ledwie dotarty silnik), zwlaszcza ze jezeli to sztuka ktora jezdzil Pawel, to jest w tip-top kondycji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
topgear68 0 Napisano Listopad 23, 2011 2002 r. ( z czego kilka pierwszych lat stał na wystawie) 51 000 km z czego moje 8 000 km od listopada 2010 ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
qkasurf 0 Napisano Listopad 23, 2011 Moze kolega chce sprawdzic ile jego monster jeszcze wytrzyma :) Spokojnie, nie jestes nawet w polowie drogi (niektorzy mowia ze 40 tys to ledwie dotarty silnik), zwlaszcza ze jezeli to sztuka ktora jezdzil Pawel, to jest w tip-top kondycji. dzięki, tu jestem spokojny, tym bardziej że nie pierwszy raz to słyszę ;) ;) Szukajmy tego 'kwiatka', rekordzisty wśród rekordzistów :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Listopad 23, 2011 wśród monsterów to nie wiem, ale 888 Mini Mana ma ponad 100 tys km nakręcone Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TomTom 2 Napisano Listopad 23, 2011 to to jeszcze jeździ?! :shock: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Listopad 24, 2011 i to jak! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mateuss 0 Napisano Listopad 24, 2011 co prawda nie monster a 748 ale:przebieg na pierwszym silniku - nieznany, był to jeden z kilku silników z wadą fabryczną - wymieniony został na nowy w serwisie ducati w ramach gwarancji przebieg na drugim silniku - 39000km, silnik został zatarty przez komis. przebieg na trzecim silniku - adam jakies 800km, ja jakies 14 000km suma to ponad 53 000km na bank :D teraz nie mam licznika wiec nie wiem o ile rośnie Krencika motocykl ustanawia nową jednostkę dla przebiegów :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Listopad 24, 2011 Krencika motocykl ustanawia nową jednostkę dla przebiegów :lol: Ciekawym być może jego przebieg w poprzednim zyciu :roll: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
plpt 0 Napisano Listopad 24, 2011 przebieg na drugim silniku - 39000km, silnik został zatarty przez komis. Mi strzeliło teoretycznie 41, chociaż wygląda na 70. Jak to zatarty ? Jak tego te mistrze dokonały ? ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Listopad 24, 2011 Historia mojego 748 była już pare razy poruszana na forum. Pierwszym właścicielem był Grzegorz, komentator motogp w sportklubie. Kupił go w BolDorze. W 2001 roku była wadliwa partia silników które były wymieniane na gwarancji. Grzegorz oddał 748 do salonu zamieniajac go na mocnego monstera. Od Boldoru odkupil go adam i na nim latał aż dokupil sobie gixxa a ducat stał. Postanowił go sprzedać i wstawil do komisu. Po jakimś czasie okazało się ze moto jest zdekompletowane a silnik zatarty. Zabrał go, kupił silnik z przebiegiem 8000 świeżo po serwisie (gość zrobił serwis, wyjechał i wyglebil) Od założenia silnika do momentu kiedy go kupiłem zrobił symboliczny przebieg Z ciekawostek adam i Grzegorz byli swego czasu bardzo dobrymi znajomymi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Listopad 24, 2011 Z ciekawostek adam i Grzegorz byli swego czasu bardzo dobrymi znajomymi. Żeczywiście to niezwykła ciekawostka :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Listopad 24, 2011 Z ciekawostek adam i Grzegorz byli swego czasu bardzo dobrymi znajomymi. Żeczywiście to niezwykła ciekawostka :D Żesz kusza Teło nie skumał, to najważniejsza rzecz w tej całej historii :idea: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klopsik 2 Napisano Listopad 24, 2011 odbiegacie od tematu :lol: u mnie "tylko" 42450 na dzień 10.11.2011... gdzie moich jest dopiero ok 5450 tys z tego sezonu :))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach