xxtreme 0 Napisano Listopad 26, 2011 Witam zainteresowanych. No wiec moje cacuszko szuka nowego domu, a najbardziej bym go oddal do swoich :) 2009r. jakies 21k mil przejechane (uzywalem ja, czyli tak jak nalezy), wszystkie serwisy w JHP i MotoRapido + ksiazka + wszystkie rachunki na wszystko. Stan jest idealny ciezko doszukac sie jakiejs ryski. Prawie jak nowy. Nie mial wypadkow, parkingowych przewrotek, czy tego typu historii. Dodatki w niej za ponad 8 tys. funtow. Sprobuje napisac jakie ale napewno cos pomine: - Czesci carbonowe: boki owiewek, oslony wlotow powietrza, oslona licznika i stelaza, uchwyty zbiorniczkow plynu hamulcowego i sprzeglowego, boki pod zbiornikiem paliwa, wloty powietrza z tylu, nakladka w miejscu siedzenia, uchwyt rejestracji, blotnik przod i tyl, oslona wahacza i lancucha, oslona zebatki, lusterek, pompy hamulcowej tylnej, nadkole z tylu, oslona kolektorow, oslona stacyjki, zbiornika. - kola carbonowe BST - full Termignoni system + ECU + DP filter - amortyzator Ohlins TTX36 ze sprezyna K-tech na 90kg (orginalna Ohlins tez jest) - sprzeglo antyhop. JHP - oslona Oberon - lamane klamki Harris - regulowane podnozki racingowe - DP slave cylinder - DP siedzenie - DP GPS - HM quick shifter - oslonki na lampy - tuningowe tylne kierunkowskazy - wlew paliwa Harris - wyzsza przyciemniana szyba Fabbri - na klockach Brembo SA Pewnie cos pominelem ;) Do tego sa wszystkie orginalne czesci jak w kazdej 1098s wypuszczonej z fabryki (kola, owiewki, sprzeglo, Ohlins na tyl, podnozki, klamki itp. itd.). Wiekszosc z tych czesci nie byla nigdy uzywana bo odrazu zostaly zamienione na tuningowe. Cena :D Zbudowanie tego motocykla kosztowalo mnie ponad 23tys. funtow wiec ponizsze bedzie napewno odpowiednie. Sa dwie opcje. 1. Motocykl tak jak stoi ze wszystkim co wymienione powyzej + wszystkie czesci standartowe = 13.5k funtow 2. Motocykl w wersji standartowej ale dodatkowo z Full systemem (nie bede zdejmowal systemu i jezdzil na ponowne regulacje) = 9.5k funtow Oczywiscie motocykl jest u mnie w UK ale nie widze przeszkody by odebral go ktos vanem lub na wiosne przylecial po niego samolotem i zafundowal sobie przejazdzke do domu przez cala Europe. Jezeli bedzie ktos zainteresowany prosze o kontakt na priva. Ps. W tej chwili sa zalozone orginalne tarcze Brembo z niewielkim przebiegiem. Pozdrawiam Remi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Listopad 26, 2011 bedzie 1199? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xxtreme 0 Napisano Listopad 26, 2011 Jak sprzedam to bedzie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Listopad 26, 2011 panowie kupować, bo chyba nikt inny szybko nie zakupi 1199 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piter748 0 Napisano Listopad 26, 2011 Ufff! Tyle tylko mogę z siebie wycisnąć.. :shock: :D Powodzenia! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Listopad 27, 2011 Jak sprzedam to bedzie ;) I to lubie sprzedawaj szybko prosze..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
herrwolf 3 Napisano Listopad 27, 2011 Mam pomysł, może zrobimy zrzute. Oczywiście dla naszego wspólnego dobra, zeby mieć w klubie 1199. Każdy da ile może, sa dołoże co mam i odkupie tą 10tkę. To jak obywatele? pomozecie? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xxtreme 0 Napisano Listopad 27, 2011 :lol: Zapomnialem dodac, ze motocykl byl kupiony nowy w salonie i jestem jego jedynym wlascicielem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Boa 0 Napisano Grudzień 2, 2011 Oczywiście dla naszego wspólnego dobra, zeby mieć w klubie 1199. Ale xxtreme nie jest w klubie :P :twisted: :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xxtreme 0 Napisano Grudzień 2, 2011 Oczywiście dla naszego wspólnego dobra, zeby mieć w klubie 1199. Ale xxtreme nie jest w klubie :P :twisted: :lol: Jestem przyjaciel Klubu :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KAMYK 9 Napisano Grudzień 2, 2011 Oczywiście dla naszego wspólnego dobra, zeby mieć w klubie 1199. Ale xxtreme nie jest w klubie :P :twisted: :lol: Jestem przyjaciel Klubu :lol: To napewno..ale czas na coś więcej ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xxtreme 0 Napisano Grudzień 3, 2011 Wiesz, gdybym wiecej byl w PL to napewno. Ale tak to nawet nie mam kiedy sie z wami spotkac. Ostatni raz i zarazem pierwszy poznalem pare osob w Lodzi w 2010 bo akurat bylem na wakacjach w kraju. Tego roku wcale nie odwiedzilem rodzinnych stron. W przyszlym jescze nie wiem. Wyszlo by, ze jestem wirtualnym klubowiczem :roll: Ps. Sorki za zboczenie z glownego tematu ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xxtreme 0 Napisano Grudzień 3, 2011 Wiesz, gdybym wiecej byl w PlL to napewno. Ale tak to nawet nie mam kiedy sie z wami spotkac. Ostatni raz i zarazem pierwszy poznalempare osob w Lodzi w 2010 bo akurat bylem na wakacjach w kraju. Tego roku wcale nie odwiedzilem rodzinnych stron. W przyszlym jescze nie wiem.Wyszlo by, ze jestem wirtualnym klubowiczem :roll: Ps. Sorki za zboczenie z glownego tematu ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Frencci 5 Napisano Grudzień 4, 2011 Oczywiście dla naszego wspólnego dobra, zeby mieć w klubie 1199. Ale xxtreme nie jest w klubie :P :twisted: :lol: Jestem przyjaciel Klubu :lol: Jestes dla wielu bardziej klubowiczem niz klubowicze, ktorych nie widac poza forum ;-] Do nastepnego spotkania! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Napisano Grudzień 4, 2011 10-ka wygląda super i do tego te ekstrasy, mmm... ;) trzymam kciuki za szybką sprzedaż i pojawienie się w Klubie 1199 ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Frencci 5 Napisano Grudzień 4, 2011 To piekna sztuka i wypieszczona. O zawal serca doprowadzily mnie felgi. Ciekawe gdzie u nas bezpiecznie zmieniac opony ? Wart polecenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bwm 0 Napisano Marzec 6, 2012 Jest piękny, ic bjutiful, śfagier! A serio - jestem pod wrażeniem. I gdyby nie to, że pochwaliłeś się na co zamieniasz, to bym się zastanawiał, co z właścicielem jest nie tak ... :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach