Archie 0 Napisano Listopad 29, 2011 http://www.philaphoto.com/images/PetersHouse/index.html taaaaa.... chyba sie obśliniłem... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
balzac 0 Napisano Listopad 29, 2011 A co na to żona ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krl 0 Napisano Listopad 29, 2011 Dla żony nie ma miejsca w tym domu ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piter748 0 Napisano Listopad 29, 2011 Echhhchchc..Fajnie ,że na świecie są Tacy wariaci. :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
janolf03 0 Napisano Listopad 29, 2011 Ja wydzielam dla żonki pokój na garderobę a sobie p........ taki garażyk, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Archie 0 Napisano Listopad 30, 2011 żona? a kto to?:) moto ogrzeje, przytuli, powiezie, pokaże ciekawostki tego świata, daje niezapomniane emocje, nie chce alimentów, nie strzela fochów i dlatego już nie mam żony - jak moja byłą w sądzie powiedział - bo on tylko te motory kochał:) sąd nie miał wątpliwości zważywszy że na rozprawę rozwodową z kaskiem - pół godziny i po sprawie tacy wariaci to sól ziemi motocyklowej:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
janolf03 0 Napisano Listopad 30, 2011 To ty chłopie lekko masz :D Ja jestem odrobinkę dalej. Podejście drugie :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach