Alfone 0 Napisano Listopad 30, 2011 Witam! Kupię przednie tarcze do Monstera 620. Kontakt tu na forum lub telefon - 512639451. Gdybym nie odebrał, oddzwonię. Pozdrawiam! Tomek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Listopad 30, 2011 Nowe czy uzywane? Oryginał czy aftermarket? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alfone 0 Napisano Listopad 30, 2011 Chcę oryginał, na nowe nie mam na tyle pieniędzy, więc używki, ale powinny być w dobrym stanie. Edit; Jeśli ktoś ma nowe na sprzedaż to też oczywiście biorę to pod uwagę, ale zależy od ceny. ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Listopad 30, 2011 hmm? http://owiewki24.pl/pl/p/DUCATI-888-900 ... -PRZOD/474 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alcapone 0 Napisano Grudzień 1, 2011 Sry ze sie wtrace, ale czy to nie sa czasem te chinskie tarcze?? coprawda slyszalem o gosciach ktorzy na te tarcze wcale nie nazekaja, jednak chcialbym sie dowiedziec co wy o tych tarczach myslicie? pozdro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Grudzień 1, 2011 Już kilka kpl zamontowalismy do róznych ducatów. Nawet Darek ma obecnie w swoim 996 takie. Absolutnie nie ma przesłaneko do tego by obawiaś sie ich montażu. Szczególnie do dość lekkiego i niezbyt szybkiego 620. Więc wimo pierwotnych obaw, do 620 śmiało bym montował. Zawsze to nowe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Grudzień 1, 2011 zapomniałeś dodać ze kilka serii wyscigowych w Polsce startuje na tych tarczach w MP i dają radę :D poza tym o ile dobrze wynalazlem info, to te tarcze wychodzą dokladnie z tej samej fabryki co TRW Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Grudzień 1, 2011 Chińczyki z ow24 dają radę, na 620tce ma je zamontowane Kamil Desmo77. Mają jedną właściwość - przez pierwsze 500km na dojeździe do świateł mają lekką wibrację. Ale jak już "zaprzyjaźni się" tarcza z klockiem objaw ustaje. Nie ma co złego na ich temat mówić - produkt dobry jakościowo, o cenie nic nie mówię bo jest bardzo dobra. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alfone 0 Napisano Grudzień 1, 2011 A lamerskie pytanie, jakie klocki najlepsze do tych tarcz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Grudzień 1, 2011 Sintermetaliczne generalnie. Dobrze hamują zarówno zimne jak i ciepłe i tak samo na mokro. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alcapone 0 Napisano Grudzień 1, 2011 problem tylko w tym ze ci zjadaja tarcze ;) ale to cena za dobre hamowanie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Grudzień 1, 2011 co znaczy zjada tarcze? Nawet na sinterach takie tarcze w 620 wytrzymaja ponad 30tyś km. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
desmo77 0 Napisano Grudzień 2, 2011 Mam już na tych tarczach przejechane 1 000 km i bardzo dobrze się sprawują. Zaznaczam również,że przez pierwsze 500 km, docieranie, miało miejsce na Slovakiaring. Tak jak wspomniał Darek początkowo odczuwalne było tak zwane "tarkowanie" ale z kolejnymi hamowaniami ustawało. A dodatkowo nawet bardziej mi się podobają niż brembosy bo są czarne :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alfone 0 Napisano Grudzień 2, 2011 Hmmm może i się skuszę na nie, ale wymieniłbym tył od razu, żeby były takie same. :twisted: Masz jakieś foto, jak to to wygląda w Twoim Monsterze? (tak z ciekawości :D ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Grudzień 2, 2011 Tył wygląda tak, u siebie mam własnie chińczyka na tyle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alfone 0 Napisano Grudzień 2, 2011 W zasadzie widok niezgorszy. A z tyłem też są takie objawy docierania jak w przodzie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Grudzień 2, 2011 Pojęcia nie mam, nie hamuje tyłem. :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alfone 0 Napisano Grudzień 2, 2011 Pojęcia nie mam, nie hamuje tyłem. :lol: Ahaaa ok :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Grudzień 2, 2011 Pojęcia nie mam, nie hamuje tyłem. :lol: No i błąd. Podobno na torze należy się wspomagać tyłem. Sam tez nie używam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cagiva4 0 Napisano Grudzień 2, 2011 Też na trych tarczach latam,polecam.Lepiej kupić nowe niż używane krzywe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach