Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
gladys

Chłodica 1098/1198

Polecane posty

Kupie chłodnice od 1098 lub 11stki, najlepiej od tej drugiej, za pierwszą mogę zapłacić po przetestowaniu :)

Pozdro all

.... zapomniałem - chłodnice wody

Konstrukcją nie różnią się, mocowaniami itp. ale wydajnością, zaryzykowałem i założyłem od 848 i wydajność jest za mała, ale od 10tki teoretycznie powinna dać rade w 11stce, a masz może coś Arnelize??

Nie mam, rzuci mi się w czy dam od razu znać.

Rozumiem, że stan idealny poszukiwany? czy wgniotka nie będzie przeszkadzała pod plastikami?

Konstrukcją nie różnią się, mocowaniami itp.

Roznia sie, ale nie znaczy, ze nie pasuja. Nie pamietam od ktorego roku, ale zostaly wprowadzone wzmocnienia w uchwytach. Kawalek dodatkowej blaszki miedzy uchwytem a chlodnica. Latwo rozpoznac. ;)

Piter tą właśnie mam, w tym ogłoszeniu już jest tylko aktualna olejowa, Jeśli chodzi o tą typową do 11stki, boje się wydać kolejne tysiąc złotych, bo z przesyłką prawie wyjdzie, a za tą od 848 tyle dałem i ma puścić od uszkodzeń to pierdziele. Powiem wam że moja oryginalna miała chyba błąd fabryczny bo puściła w trzech miejscach i naprawa się nie opłaca, za nową musiał bym dać zdrowe 3 koła :( wiec narazie jeszcze szukam używanej w idealnym stanie.

Jak najbardziej, ale narazię patrze dać zarobić ziomalowi, a w ostateczności z ebaya...

A! Jak by ktoś potrzebował to moją chłodnice od 848 mogę sprzedać bo i tak nie będę na niej jeździł...

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.