gladys 0 Napisano Grudzień 13, 2011 Kupie chłodnice od 1098 lub 11stki, najlepiej od tej drugiej, za pierwszą mogę zapłacić po przetestowaniu :) Pozdro all Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gladys 0 Napisano Grudzień 13, 2011 .... zapomniałem - chłodnice wody Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Arnelize 0 Napisano Grudzień 13, 2011 A to były różne? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gladys 0 Napisano Grudzień 13, 2011 Konstrukcją nie różnią się, mocowaniami itp. ale wydajnością, zaryzykowałem i założyłem od 848 i wydajność jest za mała, ale od 10tki teoretycznie powinna dać rade w 11stce, a masz może coś Arnelize?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Arnelize 0 Napisano Grudzień 16, 2011 Nie mam, rzuci mi się w czy dam od razu znać. Rozumiem, że stan idealny poszukiwany? czy wgniotka nie będzie przeszkadzała pod plastikami? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xxtreme 0 Napisano Grudzień 17, 2011 Konstrukcją nie różnią się, mocowaniami itp. Roznia sie, ale nie znaczy, ze nie pasuja. Nie pamietam od ktorego roku, ale zostaly wprowadzone wzmocnienia w uchwytach. Kawalek dodatkowej blaszki miedzy uchwytem a chlodnica. Latwo rozpoznac. ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lukas270cdi 0 Napisano Grudzień 17, 2011 http://allegro.pl/chlodnica-wody-ducati ... 39592.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Arnelize 0 Napisano Grudzień 17, 2011 Miałem ja zaproponowac, nawet mam gdzies jej foty z każdej strony :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piter748 0 Napisano Grudzień 17, 2011 http://allegro.pl/ducati-848-1098-1198- ... 96225.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gladys 0 Napisano Grudzień 17, 2011 Piter tą właśnie mam, w tym ogłoszeniu już jest tylko aktualna olejowa, Jeśli chodzi o tą typową do 11stki, boje się wydać kolejne tysiąc złotych, bo z przesyłką prawie wyjdzie, a za tą od 848 tyle dałem i ma puścić od uszkodzeń to pierdziele. Powiem wam że moja oryginalna miała chyba błąd fabryczny bo puściła w trzech miejscach i naprawa się nie opłaca, za nową musiał bym dać zdrowe 3 koła :( wiec narazie jeszcze szukam używanej w idealnym stanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piter748 0 Napisano Grudzień 17, 2011 Pogrzeb na ebayach. Na pewno coś trafisz. ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gladys 0 Napisano Grudzień 17, 2011 Jak najbardziej, ale narazię patrze dać zarobić ziomalowi, a w ostateczności z ebaya... A! Jak by ktoś potrzebował to moją chłodnice od 848 mogę sprzedać bo i tak nie będę na niej jeździł... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach