Pablo 0 Napisano Grudzień 17, 2011 Mój znajomy, mieszkający na stałe we Francji, chce sprzedać dwie kurtki Ducati. Obydwie sa prawie nowe, nie maja żadnych uszkodzeń, ani śladów użytkowania. Założone może 2 razy. Niestety na mnie i na Piotra są troszkę za duże ( wielka szkoda ). Każda z nich kosztowała podobno w granicach 500 Euro, a kolega chce je sprzedać za: 1. czarno-zielono-czerwona - 230 Euro, 2. czarno-biało-czerwona - 250 Euro. Uważam, że to prawdziwa okazja, jeśli jest ktoś zainteresowany, to proszę o info na priv. Kurtki są u mnie w domu. Temat pilny ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
herrwolf 3 Napisano Grudzień 17, 2011 Cholerka, ten ortalionik idealnie by sie nadał, ale jeśli za modela robi Pablo to i na mnie za duża ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Napisano Grudzień 17, 2011 Cholerka, ten ortalionik idealnie by sie nadał, ale jeśli za modela robi Pablo to i na mnie za duża ;) Ten "ortalionik" ma rozmiar 56, częściowo wykonany ze skóry. Kurtka jest rewelacyjna, wykonana z technicznego materiału i ma membranę D-DRY. Wielka szkoda, że jest na mnie za duża :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piter748 0 Napisano Grudzień 17, 2011 Potwierdzam bez ściemy, REWELACJA. Tylko na mnie za duża. Kurtała kolorowa bardziej na superbike'a ; czarno czerwona na turystę - jakość MEGA!! Ja mam 180 wzrostu i 85 kg. więc pasuje na większego "zwierza" :D Franek- na Ciebie za duża ;) POLECAM!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
franek 0 Napisano Grudzień 17, 2011 Fajna lornetka. Podglądacie sąsiadki? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Napisano Grudzień 17, 2011 Fajna lornetka. Podglądacie sąsiadki? :D Piter sąsiadki, a ja wolę sąsiadów ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piter748 0 Napisano Grudzień 17, 2011 Fajna lornetka. Podglądacie sąsiadki? :D :mrgreen: :lol:A co ? Nie wolno?? :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
franek 0 Napisano Grudzień 18, 2011 Należy! Coby nie pukać (do drzwi oczywiście) w ciemno. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yang 0 Napisano Grudzień 18, 2011 Kiedy mogę podjechać mierzyć?? :) Jak na Was ciut duże to na mnie mogą być w sam raz, więc jestem mocno zainteresowany. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Napisano Grudzień 18, 2011 Kurtka texowa, biało-czerwono-czarna została sprzedana, ta druga nadal aktualna ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Napisano Grudzień 18, 2011 Zamykamy temat, obydwie kurtki sprzedane, cieszę się, że trafiły do klubowiczów ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach