Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
musieli

999s Biposto

Polecane posty

Jak w temacie, do sprzedania Ducati 999s Biposto, 2003 rocznik, jak zwykle import prosto z Włoch. Motocykl doposażony w kompletny układ wydechowy Termignoni z "szerokimi" kolektorami + sportowe filtry powietrza + komputer "racing" ( + oryginały w pudełku). 26000km przebiegu, na kołach ładne oponki Metzeler Rennsport. Widać, że ktoś dbał o sprzęt, ma kilka rysek tu i tam ale generalnie bardzo zadbany. Do zapłaty 25000zł, powyższa cena zawiera komplet dokumentów do rejestracji w kraju i pełen przegląd serwisowy.

DSC_0065 (2).jpg

DSC_0064 (2).jpg

DSC_0063 (2).jpg

KGr    1

Sliczny... jak sie kiedys przekonam do motocykli sportowych, to sobie taki kupie.

A z innej beczki - wiem ze to nei to co 916 czy 1098, ale kurde, jak mozna mowic ze to jest brzydkie ??

A z innej beczki - wiem ze to nei to co 916 czy 1098, ale kurde, jak mozna mowic ze to jest brzydkie ??

O gustach widomo.. mi się np. bardziej podoba niż 10tka

Nam też coraz bardziej podobają się te kształty. I zdjęcie z drugiej strony:

DSC_0066 (2).jpg

KGr    1

Nie wiem czy bardziej niz 10, ale zdecydowanie cos w sobie ma! Mi tam sie generalnie projekty Terblanche'a podobaly - Hipek, SS, 999, MH900e, SC... moze Multi bym nie wlaczyl do tego grona, ale ona tez ma swoich zagorzalych zwolennikow!

Się kręci widze...

ja bym sprzedał swojego hehe..

ale mi szkoda...

Franek nie komentuj proszę..hehe :lol:

Motocykl wstępnie przyklepany przez nowego właściciela.

to moze jak wplaci jakas zaliczke to usuniesz tego posta bo za kazdym razem jak otwieram formu to jest pierwszy post na ktorego patrze a 999s to takie moje marzenie, i siedze i sie gapie jak gekon w muche a roboa sie sama nie zrobi przeciesz ;)

piekny egzemplarz i kusi mnie bardzo juz nawet moja druga polowka pytala sie czy chce go pod chinke :shock:

i tu niestety staje rzeczywistosc przed oczami, bo sa sprawy wazniejsze niz kolejne moto wiec narazie tylko tylko pozostaje w sferze marzen :mrgreen:

KGr    1

to moze jak wplaci jakas zaliczke to usuniesz tego posta bo za kazdym razem jak otwieram formu to jest pierwszy post na ktorego patrze a 999s to takie moje marzenie, i siedze i sie gapie jak gekon w muche a roboa sie sama nie zrobi przeciesz ;)

piekny egzemplarz i kusi mnie bardzo juz nawet moja druga polowka pytala sie czy chce go pod chinke :shock:

i tu niestety staje rzeczywistosc przed oczami, bo sa sprawy wazniejsze niz kolejne moto wiec narazie tylko tylko pozostaje w sferze marzen :mrgreen:

Jak Ci kobieta mowi zebys kupil, to kupuj! Takich sytuacji sie nie przepuszcza, w kazdej innej sytuacji bedzie "tyle wydatkow mamy, motor kupisz kiedy indziej" :)

[

bo sa sprawy wazniejsze niz kolejne moto :

Byzdura :D

Jak Ci kobieta mowi zebys kupil, to kupuj! Takich sytuacji sie nie przepuszcza, w kazdej innej sytuacji bedzie "tyle wydatkow mamy, motor kupisz kiedy indziej" :)

niestety nie jest to takie proste nie bede was zadreczal moimi problemami powiem tylko ze rodzina jest wazniejsza niz moto i narazie musze sie nia zajac

A ten temat można zamknąć, jakiś gość nieznany z Falenicy kupił ten motocykl 8-)

Gość
Temat jest zablokowany i nie można w nim pisać.
Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.