Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
Nikewid

Ducati Predator :)

Polecane posty

Czy to przypadek, że tylko jedna strona jest ostra... Taaa, wierzyć mi się nie chce, że to przez przypadek.

Mam kumpla w Wałbrzychu, spytam go czy widuje tego predatora na ulicach swojego miasta ;)

Wiedziałem że już widziałem kiedyś ten sprzęt.

W zeszłym roku, gdy szukałem maszyny dla siebie wymienialiśmy z Wojtkiem (DzikiBobr) linki.

Znalazłem rozmowę na jego temat, ale nie było screen'ów, tylko link, oczywiście już nieaktywny.

http://forum.docpoland.com/viewtopic.php?f=102&t=4800&p=24939#p24939

dosyc ladny ale utrzymac biale kola w czystosci to misja nie do wykonania jesli ktos smiga co dziennie ;)

no i co z ta lewa strona :?:

A czy przypadkiem nie stał on we Wrocławiu?

Baaardzo prawdopodobne - pisałem do Wojtka, że ma pod nosem - a On (DzikiBobr) jest właśnie z Wrocka.

Problem w tym, że handlarz, który mi go pokazywał mówił, że to jest 900... Albo źle kojarzę... Jest tam suche sprzęgło? Bo to mi utkwiło w pamięci.

A może po prostu był podobnie malowany jedynie.

Poznałem kolegę w Wałbrzychu. Byłem zwiedzać podziemne fabryki, śmignęliśmy wtedy razem krótką wycieczkę...

Moto ładne, malowanie jak fotografie... jak dla mnie bajkowo się prezentuje...

NIE PRAWDA TO 750... BARDZO ŁADNIE UTRZYMANY, JEST NA MOKRYM !!

Widziałem to Monstrum na żywo kiedyś pod byłym salonem we Wrocku.

Moto może robić wrażenie chociaż to nie moja estetyka.

Rzeczywiście sprzęt zadbany

To prawda, we Wrocku był, a może jeszcze jest ducati predator, 900 właśnie. To jest inny motocykl. Jestem pewien, bo pokazywałem koleszcze suchara na nim.

A czy przypadkiem nie stał on we Wrocławiu?

Baaardzo prawdopodobne - pisałem do Wojtka, że ma pod nosem - a On (DzikiBobr) jest właśnie z Wrocka.

Rok temu, gdy szukałem moto dla siebie ten właśnie Predator był wystawiony we Wro. Na bank była to wtedy 750tka.

Może gość pojeździł rok i szuka czegoś mocniejszego.

Nie mówię, że ta 750 miała wcześniej inne serce, po prostu podobne malowanie widziałem we Wrocławiu jakiś rok, góra półtora roku temu we Wrocławiu. Jako, że nie interesowałem się tym konkretnie Mosterem nie wnikałem w niego bardziej, byłem zupełnie nieobeznany w Ducatach ;)

Było tak, że umówiłem się na oglądanie dwóch motorów z allegro (Monstery 600, albo 750). Pan - handlarz powiedział, żeby przyjechać tu:

http://www.google.pl/maps?q=51.117573,1 ... src=0&z=17

W jego hali było mnóstwo jednośladów. Wyszło na to, że wyciągnął mi 3 Monstery. Jeden z fabrycznymi tłumikami dla porównania, reszta z akcesoryjnymi. Jako, że był problem z odpaleniem wszystkich sztuk, a nawet gdy już chodziły to przerywało kazał poczekać żeby się aku podładował. W tym czasie powiedział, że paski można kupić i wymienić u niego (miał duży warsztat - i bałagan ;D) i pokazał mi swojego M900. Był biały. Miał podobne malowanie. Handlarz chciał mi pokazać jak głośno chodzi suche sprzęgło. Po pokazie wróciliśmy do oglądania Monsterów na sprzedaż. Jeden był w kolorze khaki :D Był na allegro. Jak będę w domu to wrzucę jego zdjęcie. Może wszedł ktoś z forum w jego posiadanie. Pozdrawiam.

Byl bialy z innym motywem 900, otwaete sprzeglo i bez oslon na paskach, czesto pojawial sie na wroclawskim bazarze, jak pamietam bylo cos z motywem terminatora, japonia z motywem rycerza, za fotki chcial 5 zeta.

Dokładnie ;) Stąd moje skojarzenie z wałbrzyskim predatorem ;) Swoją drogą, ten terminator pojawia się jeszcze na wrocławskich bazarach?

Znowu straszy na allegro! Tym razem można podziwiać oba białe, przerobione potwory na raz przy odpowiednim filtrze :)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.