Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
Groszek

Multistrada 1000 zębatka tył Esjot

Polecane posty

nie wiem jak zębatka, ale ta firma to jakaś najgorsza lipa, kiedyś zamówiłem zestaw i mieli się odezwać jak ściągną .Kilka dni po terminie kiedy oni mieli dać znać, zadzwoniłem a jakiś koleś, który na wpół rozmawiał ze mną i na wpół śmiał się i żartował z innymi jego pokroju inteligentami odpowiedział mi ,że ''jakoś SE CIE nie przypominam'', więc ja mu tłumacze ,że zamówiłem taki itd. zestaw i mieli mnie poinformować więc dzwonie, a on do mnie -NO I??? ,no i odłożyłem słuchawkę i więcej nie chcę mieć z tą firmą do czynienia... :evil: uff ale się spisałem :lol:

Kurka wodna, dziś w ciągu dnia podnieśli cenę o ponad 100zł! :/ Jeszcze rano była tańsza...

Hehe, pewnie właśnie uwzględnili nowy kurs Euro :lol: Bierz od Rubbena, ja właśnie wypisałem zapytanie do ESJOTa w sprawie współpracy, może coś się odezwą.

Wzięta od Rubbena :) Dzięki Rubben!

Ale zaskoczenie miałem spore, zwłaszcza, ze jeszcze dziś rano dzwoniłem i pani w słuchawce potwierdziła cenę. Wniosek prosty - jak coś się chce, to trzeba się szybko decydować.

Ale zębatkę już mam, to najważniejsze - i to bez czekania.

pzdr

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.