Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
cinek78

szukam chetnych - ładny gadżet do naszych MTS-ów ;)

Polecane posty

jak w temacie:

http://www.ebay.pl/itm/270816947259?ssP ... 1423.l2649

będę kupował - dość ładnie to wygląda, przy czym jest tanie ... haczyk jest w kosztach przesyłki, czyli prawie 50 zł - chętnie ściągnąłbym 2-3 komplety i jak się koszy podzieli to już jest przyjemnie - ktoś reflektuje???

PS: to jest kpl. dla 2 kół - czyli 4 kpl. pasków

krl    0

Ja nie pomogę u mnie paski są fabrycznie a poza tym myślę o polakierowaniu kół na inny kolor a tam paski nie pasują.

Ale zapytam Małego może on sobie zapoda takie paski.

hmmmmmyyyyy do mego SSa winny też ładnie się wpasować więc jestem za ciekawiony:)a są inne kolory?czy tylko z czerwonym dodatkiem?

ja jestem chetny jesli mozna zamowic w kolorze "tangerine red" dla mojego s2r, bo takto sie beda gryzly kolory...

jest cała gama kolorów - patrz aukcja - co do dopasowania modelowego to jest sygnowane do MTS , ale myślę że będzie pasowało do innych które mają rant o podobnej szerokości - chyba specyfikacja do MTS jest tym podyktowana.... do 5 stycznia zbieram zamówienia - osoby zainteresowane proszę o wiadomość na priv i podanie kolorystyki ;-)

nie doczytałem :shock: - także do 25 zbieram chętnych :mrgreen:

to teraz nam zdradz jaki szeroki masz ten rand :p

edit: do mojego s2r maja paski szerokie na 8mm... ale te od mts sa fajniejsze

miki72 - pisz na priv po 20 stycznia...

moje obrzeże ma 8-10 mm - piszę od-do bo po prostej ma 8 mm ale boczna część felgi jest "w łuku" czyli ok. 10 mm.

mam Panowie jeszcze coś takiego - przedłużenie przedniego błotnika - cena ok. 60-70zł - cena ostateczna bedzie znana jak koleś wykona dla mnie takowy ( swój błotnik już wysłałem na wzór) - bardzo przydatne "uzupełnienie" - jak ktoś nigdy nie stosował to polecam. znacznie bardzoej chroni silnik przed kamieniami i syfem , a w deszczowe dni duużo mniej leje się nam woda z pod kół na nasze kopytka ;) dla MTS długośc bedzie nie jak na foto 15 cm a 10-14 ....dodam że projekt wykonuje osoba która jest znana w branży od lat i wykonuje ładne , estetyczne laminaty, repliki, akcesoria (plastbike)

błotnik.jpg

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.