Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
yahoo

Pewna historia na temat clip onów w Monsterze

Polecane posty

ja u sibie mam tak samo i jesli jezdzisz na moto w trasy to przynajmniej rezerwa jeszcze potrzebna - 2 razy w zeszłym sezonie pchałem moto

Co do pozycji to co kto lubi, ja śmigałem bez problemu i to jeszcze ze swoją lepszą połówką która lubiła mi się uwalić na plecach i tak lataliśmy. A i było przypadki, ze bolały, ale na szczęście da się jeździć bez trzymanki i mamy mnogą ilość świateł w naszych miastach :p

Miałem jeszcze zmienioną geometrię zawieszenia w porównania do oryginału o 180 stopni, nie polecam dla początkujących, ale w zakrętach z clipami była bajka.

Co do Acewela to nie tak, że nie polecam, ale nie chciało mi się podłączać i bawić się z tym, a obrotki z ich serii jakoś z tego co słyszałem rzadko kiedy działają, i tak jak Theo w sumie działał mi czujnik ciśnienia oleju i chyba kierunki.

Panowie pora poskładać to wszystko do kupy. :)

Podpowiedzcie mi jakiś praktyczny sposób na rozszerzenie mocowań lag na półkach.

Pomalowałem lagi i teraz mam problem z montażem.

Nie chcę ich wsuwać na siłę bo zaraz się porysują.

Okleiłem je taśmą papierową i przez chwilę myślałem, że się uda. Niestety nie. Średnica z taśmą jest za duża i nie mogę wsunąć w półkę swobodnie lag.

Może macie jakiś inny pomysł na oszczędzenie lakieru przy montażu?

Trzeba było anodować rury, teraz to już za późno. Rozszerzanie zaciskó w półkach na siłe może spowodować ich uszkodzenie.

Nie wiedziałem czy mi się czarne spodobają więc pomalowałem na próbę.

Teraz już wiem, że fajnie wyjdzie. Będzie kozak :mrgreen:

Na siłę nic robił nie będę. Jutro dam im jeszcze jedną szansę.

Na czym polega anodowanie i czy to droga procedura?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.