lkrencik 0 Napisano Styczeń 15, 2012 ja u sibie mam tak samo i jesli jezdzisz na moto w trasy to przynajmniej rezerwa jeszcze potrzebna - 2 razy w zeszłym sezonie pchałem moto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Arnelize 0 Napisano Styczeń 15, 2012 Co do pozycji to co kto lubi, ja śmigałem bez problemu i to jeszcze ze swoją lepszą połówką która lubiła mi się uwalić na plecach i tak lataliśmy. A i było przypadki, ze bolały, ale na szczęście da się jeździć bez trzymanki i mamy mnogą ilość świateł w naszych miastach :p Miałem jeszcze zmienioną geometrię zawieszenia w porównania do oryginału o 180 stopni, nie polecam dla początkujących, ale w zakrętach z clipami była bajka. Co do Acewela to nie tak, że nie polecam, ale nie chciało mi się podłączać i bawić się z tym, a obrotki z ich serii jakoś z tego co słyszałem rzadko kiedy działają, i tak jak Theo w sumie działał mi czujnik ciśnienia oleju i chyba kierunki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yahoo 0 Napisano Marzec 18, 2012 Panowie pora poskładać to wszystko do kupy. :) Podpowiedzcie mi jakiś praktyczny sposób na rozszerzenie mocowań lag na półkach. Pomalowałem lagi i teraz mam problem z montażem. Nie chcę ich wsuwać na siłę bo zaraz się porysują. Okleiłem je taśmą papierową i przez chwilę myślałem, że się uda. Niestety nie. Średnica z taśmą jest za duża i nie mogę wsunąć w półkę swobodnie lag. Może macie jakiś inny pomysł na oszczędzenie lakieru przy montażu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Marzec 18, 2012 Trzeba było anodować rury, teraz to już za późno. Rozszerzanie zaciskó w półkach na siłe może spowodować ich uszkodzenie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yahoo 0 Napisano Marzec 18, 2012 Nie wiedziałem czy mi się czarne spodobają więc pomalowałem na próbę. Teraz już wiem, że fajnie wyjdzie. Będzie kozak :mrgreen: Na siłę nic robił nie będę. Jutro dam im jeszcze jedną szansę. Na czym polega anodowanie i czy to droga procedura? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Marzec 18, 2012 http://pl.wikipedia.org/wiki/Anodowanie za rury w UpsideDown od 350zł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach