Kaśka 0 Napisano Styczeń 3, 2012 FOR SALE http://otomoto.pl/show?id=M3005817 wszystkie info w aukcji cena sugerowana 9000. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Boa 0 Napisano Styczeń 3, 2012 Hej Kaśka, co następne :?: :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaśka 0 Napisano Styczeń 3, 2012 A biję się z myślami narazie czytam rozważam,myśle, nie chce nić zdradzać ani zapeszać nie spieszno mi tez jakoś z tym tematem,wiem po sobie ze jak ochłone i pewne rzeczy pzemyśle na spokojnie to możę mi sie jeszcze pozmienia koncepcja :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alcapone 0 Napisano Styczeń 3, 2012 Pewnie Sushi :? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaśka 0 Napisano Styczeń 3, 2012 Pewnie Sushi :? Sushi to ja lubie ale jeśc :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
franek 0 Napisano Styczeń 3, 2012 A biję się z myślami narazie czytam rozważam,myśle, nie chce nić zdradzać ani zapeszać nie spieszno mi tez jakoś z tym tematem,wiem po sobie ze jak ochłone i pewne rzeczy pzemyśle na spokojnie to możę mi sie jeszcze pozmienia koncepcja :) :shock: :shock: :shock: Z kobiecego na polski poproszę :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaśka 0 Napisano Styczeń 3, 2012 Tak w telegraficznym skrócie mam kilka motocykli na tapecie, ale jeszcze nie wiem co kupic :P czy tak Franku wystarczy czy rozwinąć jeszcze bardziej?? :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jagoda 0 Napisano Styczeń 3, 2012 Z pewnością - rozwinąć jeszcze :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Boa 0 Napisano Styczeń 3, 2012 Pewnie Sushi :? Mimo wszystko nie widzę w tym nic zdrożnego :roll: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaśka 0 Napisano Styczeń 15, 2012 Sprzedany ,poszedł na całe szczescie w dobre rece zostaje w WLKP i bedzie wspierał brac Ducatowa w Poznaniu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lukas270cdi 0 Napisano Styczeń 15, 2012 no to fajnie ,że został na miejscu ;) kupuj dziesione, najlepszy na świecie :lol: :lol: :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Styczeń 15, 2012 Sprzedany ,poszedł na całe szczescie w dobre rece zostaje w WLKP i bedzie wspierał brac Ducatowa w Poznaniu. No, ciekawy jestem któż to stał się posiadaczem... Czekam na ujawnienie ;) Kaśka - gratulacje Teraz Ciebie czeka "procedura" kupowania :lol: A przypomnij sobie, jak to fajnie być po tej drugiej stronie. Powodzenia w szukaniu extra sztuki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aktivebatno 0 Napisano Styczeń 15, 2012 :( :( :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaśka 0 Napisano Styczeń 15, 2012 Sprzedany ,poszedł na całe szczescie w dobre rece zostaje w WLKP i bedzie wspierał brac Ducatowa w Poznaniu. No, ciekawy jestem któż to stał się posiadaczem... Czekam na ujawnienie ;) Kaśka - gratulacje Teraz Ciebie czeka "procedura" kupowania :lol: A przypomnij sobie, jak to fajnie być po tej drugiej stronie. Powodzenia w szukaniu extra sztuki. Ajjjj nawet nie przypominaj mi o procedurze kupowania bo na sama mysl mnie glowa boli.Narazie musze ochłonac i dozbierac kase a pewnie blizej marca zaczna sie pojawiac ciekawe sztuki.LWG Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach