ziolokrb 0 Napisano Styczeń 9, 2012 witam wszytskich :) juz mam ducati dzis wraalem nim do domu troche zimno ale dalem rade juz stoi w garazu mosnter m600n 99:) zakochany w nim:) heheh pozdrawiam wszytkich zdjecia dodam jutro jak bedzie jasno na placu :) bo dzis po ciemku w garazu to ciulate zdjecia wyszly pozdrawiam :):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krl 0 Napisano Styczeń 9, 2012 Gratulacje, Czekamy na fotki tylko zrób przed sesją jakieś mycie by wszystko pięknie lśniło ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piter748 0 Napisano Styczeń 9, 2012 Gratki! Fajnie spełnia się marzenia :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jagoda 0 Napisano Styczeń 9, 2012 Wielkie gratulacje! Mam nadzieje, że się kiedyś razem przejedziemy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Styczeń 9, 2012 dawaj zdjecia Żony/dziewczyny/kochanki a nie jakiegos Potwora :D gratuluje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Styczeń 9, 2012 Graty ! Pokaż tego swojego Potwora (tylko bez skojarzeń mi tu :twisted: ) :lol: :lol: :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ziolokrb 0 Napisano Styczeń 10, 2012 prosze zdjecia nie mylem go za bardzo bo nie bylo jak:) pozdrawiam teraz trzeba czekac na pogode:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Styczeń 10, 2012 Ładna baza. A teraz do pracy, gościu, do pracy ! Żeby zarobić na serwis, biżuterię i przeróbki. :lol: :lol: :lol: ;) Ciesze się Twoją radością :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krl 0 Napisano Styczeń 10, 2012 Oj tak bazę do inwestycji już masz a teraz do pracy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ziolokrb 0 Napisano Styczeń 10, 2012 kopalnia dobrze placi damy rade:) teraz czekac na pogode i jezdzic ile sie da heheh pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach