Magenta 0 Napisano Styczeń 9, 2012 wiem wiem, dawno mnie tu nie było, pewnie zaraz poleci, że przychodzę, jak mam interesik, ano mam, ale ten co mi "dogodzi" też będzie wtedy miał, mamonke. Otóż potrzebuję potwornego silnika 600 albo 620, oczywiście nie takiego, który "ogólnie jest fajny, ale trzeba w nim wymienić tłok, pierścienie i cylinder" bo tyle to właśnie nie chcę w swoim robić. Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie - proszę o cynk! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Styczeń 9, 2012 który rok tej 600ki w którą ma iść ten silnik. Pytam ze wzgledu na pytanie :) o silnik 620. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Magenta 0 Napisano Styczeń 9, 2012 hej! dzięki za zainteresowanie pomocą, mój jest z 98, ale pewnie, że młodszym nie pogardze do póki pasuje a mnie będzie stać :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Styczeń 9, 2012 Jak jest 98 to technicznie 620 da sie włożyć. Wymaga tylko kilku zmian w układzie zapłonowym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
franek 0 Napisano Styczeń 10, 2012 Jak chcesz to mam silnik 600 z Wdowy- 600 SS 1995. Leży w garage i się kurzy. Przyjedź i weź za symboliczne pięćset. Jak chodzi możesz posłuchać tutaj: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach