Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
joachim

pomoc w ocenie

Polecane posty

Bez obejrzenia ciężko coś stwierdzić. Najlepiej pojedz z kimś kumatym aby go obejrzał. Pogadaj z Theodorem bo wiem ze świadczył takie usługi to pewno się dogadacie. Blisko masz..

Ciekawy wydech ;)

Temat wałkowany u nas na forum, moto ma spawaną główkę ramy, do czego właściciel sam się przyznaje.

no to ladnie ktos musial przyszalec;)to juz raczej prosto to nie pojedzie..

a jak jest cos nie takz zrobione z głowką to jak te moto bedzie sie zachowywalo?

Ciężko powiedzieć co się może dziać. Jak jest dobrze zrobione to pewnie nawet byś nie zauważył, jak robił "Pan Zdzichu" w garażu to w najlepszym wypadku może tylko ściągać. Jest też duże ryzyko, że rama pęknie znowu przy większym obciążeniu gdzieś za spawem, bo tam struktura jest teraz najbardziej osłabiona.

czyli ryzykuje..w niedziel jade na dokladne ogledziny zobaczymy co z tego wyjdzie narazie za bardzo sie nie napalam bo nie wiadomo co tam jeszcze wyjdzie

czyli ryzykuje..w niedziel jade na dokladne ogledziny zobaczymy co z tego wyjdzie narazie za bardzo sie nie napalam bo nie wiadomo co tam jeszcze wyjdzie

Żartujesz? :roll:

Znam przypadek śmiertelnego wypadku na motocyklu (uprzedzając pytania to nie było ducati) w wyniku pęknięcia w czasie jazdy połączenia ramy z jej główką, które to połączenie wcześniej było spawane po wypadku.

Ja bym sobie darował "jazdę" takim motocyklem nawet gdyby był za darmo.

Rama w motocyklu to podstawa, tu nie ma miejsca na jakiekolwiek ustępstwa. Szczerze radzimy Ci odpuścić sobie tego sprzęta, do sezonu daleko może jeszcze coś się pojawi.

Żartujesz? :roll:

Dlaczego by miał żartować??!! Jak był mały, to dziadek spawał mu główkę ramy, w BMXie i potem dało się jeździć... :lol:

Ja myślę, że on nie wie co oznacza spawana główka ramy w motocyklu...

Powiedzmy mu więc jasno...

KOLEGO, TO MOTO TO ZŁOM, NA KTÓRYM JAZDA TO RYZYKOWANIE WŁASNEGO ŻYCIA...

TA DUCA JEST WARTA JEST TYLE, CO NIE ZNISZCZONE CZĘŚCI JAKIE POSIADA...

KGr    1

i 12 kafli... a za 15 byla sliczna S4R tu na forum dopiero co. Moim zdaniem, nawet jakby bylo dobre, to stanal bym na rzesach i kupil tamto s4r !

No niestety, ja już jestem właścicielem tego S4R i tak, jest bardzo dobra sztuka :) Jest jeszcze jedno S4R do kupienia u mnie na śląsku, też klubowa sztuka. Na pewno to lepszy wybór niż tamten 1000.

spokojnie ludziska zobaczyć zawsze można wiem co to spawana główka to nie jest moj pierwszy motocykl (nie kupił bym tysiąca na dzien dobry) i nie chce żeby byl ostatni;)

wlasnie obgaduje inny sprzet nie spieszy mi sie az tak bardzo spieszylo mi sie do 1 teraz jest spokojniejszy;)

ale z góry dziekuje za dobre rady uwierzcie mi ze skorzystam ;)

a bmx jeździ do dzis jak sie ktoś pytał :D

spokojnie ludziska zobaczyć zawsze można wiem co to spawana główka to nie jest moj pierwszy motocykl (nie kupił bym tysiąca na dzien dobry) i nie chce żeby byl ostatni;)

wlasnie obgaduje inny sprzet nie spieszy mi sie az tak bardzo spieszylo mi sie do 1 teraz jest spokojniejszy;)

ale z góry dziekuje za dobre rady uwierzcie mi ze skorzystam ;)

a bmx jeździ do dzis jak sie ktoś pytał :D

A już mi ciśnienie skoczyło...

też miałem BMXa z tą opcją... ;)

ciagle szukam takze spokojnie do wiosny jak mowilem a moze nie..daleko cos sie napewno znajdzie fajnego;)

tym bardzije ze jeszcze ostatniego sprzeta nie sprzedalem ale mam taki do niego sentyment ze chyba zostanie na do konca u mnie;)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.