pepik 0 Napisano Styczeń 12, 2012 Witam! Poszukuję Ducati, które nie zwinie mojego kręgosłupa w rulonik, jak będę chciał pojechać gdzieś dalej ;) ST'ki, MTS'y... a może coś jeszcze się nadaje? Mam do przeznaczenia supermax 16 tys., wiadomo, na początek trzeba też coś dołożyć. Męczy mnie suche sprzęgło :) więc najlepiej jakby moto owe powiadało ;) Pozdrawiam i mam nadzieję, że się coś znajdzie, aczkolwiek nie zaprzestaję sam poszukiwać! :) pepik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
franek 0 Napisano Styczeń 12, 2012 999 też się nadaje w trasy. Idealnie, że tak powiem. Miałem, jeździłem do Włoch, bajka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pepik 0 Napisano Styczeń 12, 2012 Hehe, no tak. czytałem Twój temat o 999 ;) ale potrzebuję coś, żeby z "plecakiem" też się dało pojechać ;) Korci mnie 999 ale ofertę znaleźć to też wyczyn ;) pozdro! pepik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klaudiusz 0 Napisano Styczeń 12, 2012 Może chcesz Moje ST4S rok 2002? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pepik 0 Napisano Styczeń 12, 2012 Może chcesz Moje ST4S rok 2002? :D Podrzuć jakieś info z łaski swojej ;) zainteresowanym (zgodnie z 1szym postem) :) pozdro! pepik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misiek 0 Napisano Styczeń 13, 2012 A może Monster - w trasę też daje radę całkiem wygodnie: viewtopic.php?f=76&t=7669 Co prawda nie jeździłem z pasażerem (i raczej nie jeżdżę) ale niektórzy mówią że daje rade. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pepik 0 Napisano Styczeń 15, 2012 Hej! (Nie)Stety już nieaktualne ;) powód: viewtopic.php?f=158&t=7716 pozdro! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach