Kurak 1 Napisano Styczeń 16, 2012 http://moto.allegro.pl/ducati-monster-s ... 40994.html ktoś z was zna ten motor? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Styczeń 16, 2012 Tak, ale jest tu ktoś kto go zna lepiej ;) Generalnie znany egzemplarz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kurak 1 Napisano Styczeń 16, 2012 To powiedzcie coś więcej :P ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Styczeń 16, 2012 Krótko mówiąc nie polecam. Motocykl z długą brodą, i to nie taką fajną jak u kolesi z ZZ-TOP :lol: Oczywiście trzeba by podjechać i obejrzeć, ale z mojej wiedzy moto jest po lekkim dzwonku (a nie lekkim szlifie) w bok tajniackiego auta policyjnego :? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
2wheels 0 Napisano Styczeń 17, 2012 viewtopic.php?f=76&t=4819&hilit=s4rs czy to przypadkiem " poprzedni" właściciel ;) choc moge sie mylic ,ale sadzac po dodatkach pasuje mi do opisu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kurak 1 Napisano Styczeń 17, 2012 Coś rocznik nie pasuje. Nikt nic nie powie o tym Monsterze więcej. Pytam się dla znajomego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
milek1 0 Napisano Styczeń 20, 2012 Cena do oddania jest zaporowa. Moto miało takiego dzwonka, że było odbudowywane. Podobnież w dokumentach jest wzmianka o wymianie ramy. Więcej nie wiem, bo po tej informacji straciłem siły na dalszą rozmowę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Napisano Styczeń 20, 2012 Kurak napisał: http://moto.allegro.pl/ducati-monster-s4rs-wawa-i2060640994.html ktoś z was zna ten motor? Nie wierzę w S4RS w nienagannym stanie za te pieniadze, taki model z rocznika 2007-2008 w idealnym stanie z ekstrasami, to wydatek rzędu 40 tys zł. Jak jesteś zainteresowany, to mój jest na sprzedaż. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
milek1 0 Napisano Styczeń 21, 2012 cena przedmiotowego monstera jest większa niż Twoja w ogłoszeniu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Styczeń 21, 2012 przeczytaj dwa razy to co napisałeś zanim klikniesz "wyślij" bo piszesz bez sensu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Napisano Styczeń 21, 2012 lkrencik napisał: przeczytaj dwa razy to co napisałeś zanim klikniesz "wyślij" bo piszesz bez sensu Ja również nie załapałem, o co chodzi naszemu koledze ... ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Styczeń 21, 2012 Pablo napisał: lkrencik napisał: przeczytaj dwa razy to co napisałeś zanim klikniesz "wyślij" bo piszesz bez sensu Ja również nie załapałem, o co chodzi naszemu koledze ... ;) Ja tam rozumiem, bo gość za tego RSa pewnie chce z 45000zł :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Napisano Styczeń 21, 2012 musieli napisał: Pablo napisał: lkrencik napisał: przeczytaj dwa razy to co napisałeś zanim klikniesz "wyślij" bo piszesz bez sensu Ja również nie załapałem, o co chodzi naszemu koledze ... ;) Ja tam rozumiem, bo gość za tego RSa pewnie chce z 45000zł :lol: 45 tys za RS-a po szlifie, to chyba lekka przesada ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Styczeń 21, 2012 musieli napisał: Ja tam rozumiem, bo gość za tego RSa pewnie chce z 45000zł :lol: Też wypowiedź milka w ten sposób odebrałem: Gość chce za moto po wymianie ramy więcej niż 43 000 zł ( bo taką cenę ma Pablo za swojego) Tutaj warto zwrócić uwagę, że S4RS od Pablo jest po prostu IDEALNY. Pablo - życzę Ci kupca, który doceni sprzęt w stanie salonowym. :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kurak 1 Napisano Styczeń 21, 2012 Ja doceniam i to bardzo, ale niestety trzeba być jeszcze odpowiednio docenionym przez pracodawcę :cry: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Napisano Styczeń 21, 2012 bialy114 napisał: musieli napisał: Ja tam rozumiem, bo gość za tego RSa pewnie chce z 45000zł :lol: Też wypowiedź milka w ten sposób odebrałem: Gość chce za moto po wymianie ramy więcej niż 43 000 zł ( bo taką cenę ma Pablo za swojego) Tutaj warto zwrócić uwagę, że S4RS od Pablo jest po prostu IDEALNY. Pablo - życzę Ci kupca, który doceni sprzęt w stanie salonowym. :D Masz rację Biały, śmiem twierdzić, że nie ma w Polsce S4RS-a w lepszym stanie niz mój. Cena dla Klubowicza będzie nizsza ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
milek1 0 Napisano Styczeń 21, 2012 Cieszę się, że część z kolegów zrozumiała język polski :twisted: Faktycznie dokładna cena tego egzemplarza to 45 tys, więc trochę sporo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
2wheels 0 Napisano Styczeń 21, 2012 milek1 napisał: Cieszę się, że część z kolegów zrozumiała język polski :twisted: Faktycznie dokładna cena tego egzemplarza to 45 tys, więc trochę sporo. To własciciel chyba jest niespełna rozumu. Nawet jesli ma nowa rame " choc sam fakt jej wymiany wpływa znacząco na cenę" i jest wszytko ok to cena jest z kosmosu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Styczeń 21, 2012 2wheels napisał: milek1 napisał: Cieszę się, że część z kolegów zrozumiała język polski :twisted: Faktycznie dokładna cena tego egzemplarza to 45 tys, więc trochę sporo. To własciciel chyba jest niespełna rozumu. Nawet jesli ma nowa rame " choc sam fakt jej wymiany wpływa znacząco na cenę" i jest wszytko ok to cena jest z kosmosu Rozmiawiałem z nim z rok temu, jak przejął ten motocykl z leasingu po gościu, który władował się nim w bok nieoznakowanego radiowozu pod komendą w Pałacu Mostowskich. Gość kosmita do kwadratu, burak nie z tej ziemi :roll: Świetność (a był świetny) tego egzemplarza minęła dawno temu... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
milek1 0 Napisano Styczeń 22, 2012 Teraz to już jest chyba kolejny właściciel. Zresztą nieważne. Motor z historią i chorą ceną. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
plpt 0 Napisano Styczeń 22, 2012 O ile to ta sama osoba. Kupiłem od niego 620tkę, mówi że się niby nie zna, zarzekał się na forum że zrobił 12 000km, a w ogłoszeniu 5500 - na ten czas motocykl niezarejestrowany w Polsce. Oczywiście niby serwisowany "w łomiankach" - jak było to nie wiem. Chociaż ja miałem cenę uczciwą co do stanu - w przypadku tego S4RS tak nie jest. Gracjan A. ? Ikrencik go może znać ;) http://forum.docpoland.com/viewtopic.php?f=108&t=3170&start=405 Musiel - taki chudy ciemny cfaniaczek z chłopaka ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Styczeń 22, 2012 to ten sam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach